PDL a adoptat o rezoluție de unificare a dreptei contra USL

287
PDL a adoptat o rezoluție de unificare a dreptei contra USL - rezolutie39132800-1341059691.jpg
PDL dorește realizarea unei platforme comune alături de toate organizațiile, forțele politice și personalitățile de centru-dreapta din România, se arată într-o rezoluție adoptat sâmbătă în unanimitate la Convenția Națională Extraordinară a PDL.

Rezoluția a fost propusă și citită de Vasile Blaga, noul președinte PDL. " Convenția Națională Extraordinară a PDL face apel către toate forțele pro-democratice din România să se delimiteze de atacurile împotriva statului de drept lansate de Guvernul USL condus de premierul Victor Ponta. PDL consideră că este absolut necesar un parteneriat cu societatea civilă pentru păstrarea și consolidarea valorilor democratice și a instituțiilor puse acum în pericol de către USL. PDL e convins că în această situație gravă pentru democrație, este necesară reunirea într-o platformă comună, a PDL alături de toate organizațiile, forțele politice și personalitățile de centru-dreapta din România", se spune în document.

"Odată adoptată, rezoluția va constitui alături de moțiune programul politic al PDL", a menționat el. Rezoluția a fost votată în unanimitate de către delegații prezenți la Convenție, potrivit NewsIn.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6527 secunde