Maria Stavrositu demisă de la șefia PDL Constanța, Mihai Petre dat afară din partid

390
3
Maria Stavrositu demisă de la șefia PDL Constanța, Mihai Petre dat afară din partid - mariastavrositu13-1340898651.jpg
Delegații prezenți la Consiliul de Coordonare Județean al PDL au votat, în urmă cu câteva minute, pentru excluderea lui Mihai Petre din partid. De asemenea, s-a hotărât, în urma votului, ca Maria Stavrositu să fie demisă de la conducerea Organizației Municipale a PDL Constanța, în locul ei fiind nominalizat deputatul Constantin Chirilă.

Comentează știrea

zeicu
28 iunie 2012
nu ma mai mira nimic

eu zic sa se mai faca un ccj si sa excludem toti membri de partid si sa ramana chiru,chirila si constantin.eu zic ca asa e cel mai bine.vad ca nu se mai tine cont de nimic in acest partid,nici de cei care au muncit,nici de statut,de nimic.poate va este greu sa credeti dar toti care au participat astazi acolo au fost platiti.nici nu va puteti da seama cata lume este scarbita de acest partid.nu se poate merge la lupta cu un om care a pierdut cu un rezultat rusinos.acest chiru nu mai reprezinta nimic pt.nimeni.rusine sa va fie

meicu
28 iunie 2012
pentru zeicu

sa le sugi ciorapii la toti aia care nu au luat bani la ccj. ce zici , te bagi?

Chiuru
28 iunie 2012
De aia am dat-o afara

Pe zi ce trece este tot mai evidentă boala psihica de care suferă femeia numita stavrositu. Necazul este ca in continuare exista looseri care sa-i stea alături. E adevărat ca sunt din ce in ce mai putini. S-au dus vremurile cand aduna bani împreuna cu acolitii ei pentru a plăti amarati numiti delegati  sa o voteze in funcții pe care nu le-a meritat niciodată. Știe toată lumea ca la București o evita toți colegii si o privesc ca pe o nebuna care nu-i in stare decât sa facă scandal. De asemenea este de notorietate faptul ca nu o  primesc nici la PSD, nici la PNL, in ciuda insistentelor ei. Norocul nostru este ca nu va mai candida niciodată.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.861 secunde