Fostul premier Ungureanu se gândește la demisia din PNL

339
1
Fostul premier Mihai-Răzvan Ungureanu a declarat că se gândește în mod serios la demisia din Partidul Național Li-beral și la înființarea unei inițiative civice de centru-dreapta care va colabora, în principal, cu Partidul Democrat Liberal.

"PNL nu mai este vizitat de spiritul niciunui corifeu și a uitat spiritul democrației elementare", a susținut Ungureanu, care a adăugat că e păcat să lași țara pe mâinile cui nu trebuie.

Potrivit Agerpres, el a precizat că, în continuare, va merge la întâlniri cu electoratul PDL și nu numai, fiind vizat electoratul urban care, pe măsura educației, are anumite așteptări de la clasa politică.

"Electoratul trebuie să meargă la vot, altminteri politica și administrația din România sunt făcute de o minoritate. Este nevoie de o regrupare a dreptei, pe baza unor principii și a unei platforme comune. Pornesc o inițiativă. Gândul meu este să pot oferi celor care sunt interesați de coagularea dreptei, într-un bloc de dreapta, care să poată sparge aparentul eșec în care se află astăzi", a explicat Ungureanu.

Fostul premier a adăugat că se gândește la o construcție politică gen organizație neguvernamentală sau asociație care să se numească "Inițiativa civică de centru-dreapta" și care să fie complementară și să colaboreze cu tot ceea ce înseamnă forță politică de centru-dreapta.

Comentează știrea

rex
30 mai 2012
jos ciuma portocalie

Numai un fost membru marcant al utc si un fost sef al securistilor poate demisiona dintr-un partid din care nu face parte. Are dreptate cand spune ca romanii trebuie sa mearga masiv la vot pentru ca numai asa vom scapa de toti nemernicii din gasca lui basescu.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3865 secunde