Partidul Poporului Dan Diaconescu, în cursa pentru Primăria Constanța

PP-DD / DINU GHEORGHE, despre investitori și fonduri europene

1620
2
PP-DD / DINU GHEORGHE, despre investitori și fonduri europene - ppdd3-1338361578.jpg
DINU GHEORGHE, candidat pentru demnitatea de primar al orașului Constanța din partea Partidului Poporului Dan Diaconescu, asigură toți cetățenii că orașul Constanța poate mult mai mult.

"Constanța se poate dezvolta, poate avea o creștere economică, așa cum au reușit să aibă orașele Arad, Timișoara, Brașov și București, prin atragerea de investitori și firme renumite. Cu cât mai multe firme vor veni în Constanța, cu atât mai mulți constănțeni tineri, vârstnici și șomeri vor avea locuri de muncă sigure, bine plătite, cu atât bugetul local va fi mai bogat.

Este adevărat că am rămas în urma multor orașe, dar cu multă muncă, cu competență seriozitate și mai ales perseverență și dăruire, se poate!", a declarat DINU GHEORGHE.

Acesta și-a ales o echipă serioasă de consilieri pentru care garantează, alături de care va reuși ca în următorii 4 ani, începând cu 10 iunie, să dubleze bugetul local al orașului Constanța.

Practic, cum și de ce DINU GHEORGHE, ca primar, face aceste promisiuni, care s-au dovedit imposibil de realizat de către Administrația Mazăre?

Răspunsul este simplu!

Să aruncăm o privire asupra CV-ului lui DINU GHEORGHE. A absolvit ca premiant Liceul "Mircea cel Bătrân" din Constanța. A absolvit cu 10 licența la Facultatea de Drept - Universitatea București. A absolvit cu 10 un Master în dreptul civil, penal, al muncii și familiei și în legislație economică. A absolvit primul un masterat în Franța, specializându-se în Justiție, Administrație și Poliție Comunitară. Este Doctor în Dreptul Comerțului Internațional, cadru universitar și până de curând decan al Facultății de Drept și Administrație Publică din Constanța, Universitatea Spiru Haret. A predat și la Universitatea Ovidius din Constanța și, nu în ultimul rând, a susținut prelegeri la cele mai importante Universități din țară și străinătate (Universitatea Babeș Bolyai din Cluj, Universitatea de Vest din Timișoara, Universitatea Alexandru Ioan Cuza din Iași, dar și la Universitatea de Drept din Paris, la Institutul de Înalte Studii Juridice din Franța, la Universitatea de Politici Aplicate din Germania, a participat la congrese și comunicări științifice în țară și străinătate (Elveția, Italia, Cipru, Germania, Franța etc.). A fost invitat la nivelul cel mai înalt în SUA, Israel, Franța, Italia, Germania. A condus instituții de interes regional, național și internațional, a deservit Agenția de Control al Importurilor și Exporturilor Strategice. În prezent, este avocat și arbitru la Camera de Comerț, Industrie și Navigație Constanța.

Cum vor fi aduși investitori și firme renumite?

La Primăria Constanța, va fi înființat Ghișeul Unic pentru Firme, pentru a simplifica și ușura viața investitorilor în hățișul birocratic și pentru a le economisi timpul, timp care în special pentru oamenii de afaceri înseamnă bani.

În primii ani, firmele nu vor plăti impozit pe teren.

În primii 4 ani firmele vor plăti o chirie cu până la 50% mai mică.

Pentru 10 ani, taxele și impozitele locale pentru firme și investitori vor rămâne neschimbate.

Primăria va suporta costul infrastructurii și utilarea terenurilor cu tot ce înseamnă acces și utilități.

Fondurile europene - prioritatea priorităților

În perioada 2007-2012, în Constanța s-au adus doar câteva milioane din fondurile europene și acelea însoțite de scandaluri, dosare penale pentru administrația Mazăre și multe alte minusuri care au făcut Comisia Europeană să fie foarte atentă la fondurile europene atrase de Constanța.

Dinu Gheorghe vă asigură că, din 10 iunie 2012, când, în realitate pornește spre Constanța ultimul tren cu fonduri europene, nu va permite să ratăm și de această dată șansele de dezvoltare aduse de folosirea fondurilor europene și șansa de a deveni un oraș de nivel european. Trebuie doar să știm cum să muncim, pentru a aduce și în Constanța banii europeni.

Cum atragem fonduri europene în Constanța?

Prin înființarea Departamentului pentru Fonduri Europene în Primăria Constanța.

Din iunie până în octombrie 2012, se va stabili ce proiecte vor fi finanțate în perioada 2012 - 2013.

Din octombrie până în decembrie 2012, se va stabili ce proiecte vor fi finanțate în următorii 10 ani, până în 2020.

Pentru ce folosim fondurile europene?

1. Pentru infrastructură, canalizare, cablare subterană, asfaltarea tuturor străzilor din Constanța, inclusiv cele de la periferie.

2. Construirea de creșe, grădinițe și centre sociale multifuncționale.

3. Construirea de centre de relaxare și asistentă socială pentru bătrâni.

4. Reabilitarea școlilor.

5. Cursuri de formare profesională pentru tineri, șomeri și persoanele apropiate de vârsta pensionării și nu numai.

6. Achiziționarea de echipamente pentru Serviciul pentru Situații de Urgență, Securitate și Sănătate în Muncă și Evidența Militară.

7. Două autospeciale pentru intervenții incendii, zece corturi gonflabile pentru cazare în situații de urgență și două autocisterne pentru apă potabilă.

Comentează știrea

Fonduri UE
30 mai 2012
Fonduri UE

Acum e momentul: In 2012 Fondurile Europene NERAMBURSABILE se Acorda si la noi la fel de Usor ca in statele membre ale Uniunii Europene! Iata cum obtii fonduri europene pentru afacerea ta in doar 2 luni si 17 zile. Aflii mai multe detalii pe site-ul: fondurieuropenenerambursabile.ro

Ioana
30 mai 2012
Dinu Gheorghe,primar al Constantel? :))

Mi se face rau...nu-mi vine sa cred ca acest om,cu un CV impresionant candideaza la Primaria Constantei...Mi-a fost profesor in facultate...este un mare...Venea si ni se lauda cu masina lui,un AUDI,la vremea aceea,cu ceasul lui de la mana de mii de euro si cu concediile lui facute in nu stiu ce tari.Cursul se tinea in Aula,din cadrul sediului vechi al facultatii Ovidius...eram peste 200 de studenti(Drept si Adm. Publica).Degeaba este un om cult,cu o pregatire de toata lauda,daca este un mare fomist...Sper sa nu ajunga la Primaria Constantei.Votati pe oricine,dar nu pe el.Face PP-DD-ul de rusine...

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.86 secunde