Palaz a zidit ușa magazinului de etnobotanice de lângă Spitalul Județean

3767
31
Candidatul UNPR Claudiu Palaz s-a deplasat în urmă cu câteva minute la magazinul care comercializează substanțe etnobotanice în apropierea Spitalului Județean Constanța. Scopul vizitei a fost acela de a zidi ușa spațiului comercial. Însoțit de aproximativ 30 de tineri din echipa sa de campanie și înarmat cu BCA și ciment, Palaz a blocat accesul în magazin. Acțiunea a adunat zeci de curioși, oameni din blocurile vecine care au salutat acțiunea lui Palaz, menționând că s-au săturat de "drogații și golanii", care se strâng în fiecare seara în fața shop-ului. 

Comentează știrea

31 comentarii. Pagina 1 din 4. Click pe pagina dorită : 1 2 ...4 
alx
30 mai 2012
mascarici

ce bufon este si palaz asta, mare mascarici

un asa zis "drogat", "golan"
30 mai 2012
Sunteti idioti!

bah ce minte scurta aveti toti =)) droguile sunt mai santoase decat or sa fie tutunu si alcool acceptat de societeta voastra pisata intr-un milion de ani si singuru motiv pt care nu se legalizeaza este ca nu poti pune taxe pe asa ceva sa isi scoata si statu un ban cinstit...deasta inca mai sunt shopurile...si in al doilea rand substantele astea din cate am observat au linisti asa zisii golani + cum va permiteti sa aveti tupeul sa etichetati ca o problema "drogatii" cand spitalul acesta e plin de TBCisti de la tutun si alcoolici sunt la orice coltz de sdrada cu cheff de scandal la orice ora...serios...eu nu am vazut cazuri de accident, scandaluri, crime etc. sub infleunta drogurlor in comparatie cu alcoolul cel putin. Nu exista interese financiare cu drogurile deasta se arunca atat demult cacat cu massmedia legat de ele...ca ne distrug copii viata societatea si asa mai departe daca chiar era asa numai era tutunu legal...ironic nu? tutun este resposabil pt mai multe mutati genetice decat radiatiile cu UV daremite drogurile..de la heroina esti clean in 2 ani de zile de la tutun chiar si dupa 10 ani de zile. BTW cum dracului se face ca SpiceShopul de la spital singurul din cta este detinut de un ofiter de politie? cum se face ca vine dicotu non stop sasi traga partea de acolo? SpiceShop is Big Bussiness pt ca platesc taxe pe ele! asa ca mai scutitine dracului de problema drogurilor.

gigi
30 mai 2012
Mascarada

Cat timp a fost prefect nimic nu a facut. Acuma mascareala rezolva el treaba cu 2 BCA si o galeata de ciment. Magazinul ala este condus tot de un machidon Tararache , ce tot se da in stamba atata - publicitate de doi lei. Mafia etnobotanica este condusa tot de machidoni din constanta.

eu
30 mai 2012
Felicitari pentru actiune!

de asta trebuia sa se ocupe PRIMARUL in primul rand. Ce a putut sa faca Palaz ca prefect, a facut, de asta s-au inchis. Asa ca nu mai vorbiti degeaba daca nu aveti habar.

Claudiu D.
30 mai 2012
felicitari

Palaz prin martie, a inchis magazinele de etnobotanice din constanta ex: cel de la delfinariu, inel 2, str portitei, omv brotacei, etc. Cel de la spital a ramas inca deschis datorita pilelor patronului la antidrog si mai stiu eu unde. Frumos gest, iinteresant mod de asi face campanie, bravo lui

ASD
30 mai 2012
DSA

tu probabil esti un frustrat care fura bani de la ma-sa sau ta-su , si face cheta impreuna cu alti pustani de 15-18 ani, ca sa va rupeti creierii cu toate chimicalele luate din magazinele de genu'. Sanatoase sunt drogurile (a se citi orice contine thc) la care tu nu ai acces din motivul spus mai spus.

Răspuns la: Sunteti idioti!
Adăugat de : un asa zis "drogat", "golan", 30 mai 2012
bah ce minte scurta aveti toti =)) droguile sunt mai santoase decat or sa fie tutunu si alcool acceptat de societeta voastra pisata intr-un milion de...
trei6zero
30 mai 2012
Foarte bine!

Bai parerea mea ar fi ca omu face foarte bineee frateee !!! din toate punctele de vedere mai da'o draq de treaba cu etnobotanistii instea .. au ajuns sa ciordeasca lanturi de la gat doar pt o dunga de pure care vorba aia " its like the snow" si la fumat nu mai zic ca in ultimii 2 ani toti care au consumat sau inca consuma etnobotanice zic eu ca nu ar mai duce mult , ajungi sa iti borasti MATELE doar pt un cacat de 30 de minute care te duce in PAMANT !!! asa ca lasati draq etnobotanicele si luat'i viata mai in serios ... !

8. Comentariu marcat ca fiind necorespunzător

Acest comentariu contravine regulilor și condițiilor de utilizare a site-ului CugetLiber.ro. Conținutul lui poate fi inadecvat sau chiar ofensator pentru vizitatori. Daca ai luat la cunoștință avertismentul și dorești să citești acest comentariu pe propria răspundere click aici.

Anonim
30 mai 2012
O prostie

Pacat ca ....in maxim 30 de minute acel zid va fi dat jos si toti vor cumpara din nou etnobotanice! Stiti vorba aia..."cine face si desface are to ttimpul ce face" cam asa si aici...:)))))

dr0og
30 mai 2012
Labagiilor

de la un alt zis "drogat si golan"

31 comentarii. Pagina 1 din 4. Click pe pagina dorită : 1 2 ...4 

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 26 Mai 2012
Stire din Politică-Administrație : Cine se teme de Claudiu Palaz?
Pagina a fost generata in 0.2688 secunde