Claudiu Palaz:

"Mazăre a avut 12 ani să rezolve problema câinilor fără stăpân. Nu a fost în stare"

2136
53
Candidatul UNPR la Primăria Constanța, Claudiu Palaz, 
a trimis ieri, un comunicat în care vorbește despre otrăvirea câinilor comunitari din Mangalia, pe care o numește "un exemplu negativ" ce nu trebuie urmat și de alte administrații locale. Palaz spune că este dispus să îi ofere soluția sa lui Mazăre pentru ca aceeași metodă barbară să nu fie aplicată și în Constanța. "Sunt îngrozit de felul în care s-a «rezolvat» problema câinilor comunitari din Mangalia. Am aflat din presă că mai mulți câini au fost găsiți otrăviți. Nu pot să nu mă îngrijorez pentru soarta câinilor fără stăpân din Constanța, căci un astfel de exemplu negativ poate fi preluat oricând de cei care nu iubesc animalele. Nu vreau să aștept data de 10 iunie ca să rezolv această problemă. Trag astăzi un semnal de alarmă și sper ca cineva din Primăria Constanța să ia imediat măsuri, până nu este prea târziu. Îi ofer lui Mazăre soluția mea în ceea ce privește situația câinilor comunitari, căci nu a fost capabil timp de doisprezece ani să acorde atenție acestei probleme", spune Palaz.

"Câinii nu trebuie uciși cu bestialitate"

Claudiu Palaz a explicat care ar fi soluția pentru această problemă, în viziunea sa și a echipei sale, menționând că această rezolvare provine chiar din discuțiile cu locuitorii municipiului Constanța. "Am vorbit în repetate rânduri la radio sau la televiziune despre acest subiect care preocupă atâția constănțeni. Soluții există. Trebuie aplicate însă nu numai în Constanța, ci unitar, și în localitățile limitrofe. În primul rând, sterilizarea: consiliul local trebuie să adopte urgent o hotărâre prin care să se aloce fonduri pentru sterilizarea câinilor fără stăpân, dar și pentru sterilizarea gratuită a celor cu stăpâni care doresc acest lucru, dar nu au posibilitatea financiară s-o facă. În al doilea rând, adăpostirea tuturor câinilor reclamați și analizarea fiecărui caz în parte de către o comisie formată din dresori, etologi și din persoanele care le poartă ocazional de grijă și îi cunosc. Categoric, câinii agresivi trebuie tratați și menținuți definitiv în adăposturi. Pentru ceilalți, pot fi găsite soluții în colaborare cu organizațiile de protecție a animalelor: țarcuri temporare, adopții și alte forme pe care cu siguranță ONG-urile le vor propune. Un lucru este sigur: nu trebuie ca în Constanța să se repete cazul din Mangalia, în care câinii au fost uciși cu bestialitate", a declarat candidatul UNPR. 


Comentează știrea

53 comentarii. Pagina 1 din 6. Click pe pagina dorită : 1 2 ...6 
Ene
29 mai 2012
Palaz nu este bun de primar

Asta cu cainii este fumata dar el insista, nu vedem nimic legat de dezvoltarea orasului, vedem despre caini si ce a facut Mazare rau dar in rest aproape nimic. Imi place de Chiru are un proiect bun si vorbeste despre ce vrea sa faca...Bravo lui Chiru, dar proiectul lui Palaz pt Constanta o exista oare? Sau Palaz e profesionist doar pe hartie? Pana una alta succes lui Chiru!

Miruna
29 mai 2012
nu tin cu nimeni,nici cu pdl ,nici cu Chiru ,nici cu niciun alt ''contracandidat'', de fapt astia sunt de fatzada,mi-e scarba de mazare si ceea ce face

strangeti cainii , voi chiar nu vedeti in ce hal a ajuns orasul, e plin de haite pentru ca incepand de anul trecut nu s-a mai srans aproape niciun caine si nici sterilizari nu s-au facut astfel incat sunt acum inca 2 generatii de caini ,vreo 1000-2000 de caini in plus pe langa cei 10000 care erau....;ma intreb cati oameni m trebuie muscati sau omorati sa luati maidanezii ....nemernicilor

constantean
29 mai 2012
VOTAM CHIRU

EIII ce sa-ti povestesc,ai fost prefect pana acum ,suprefect o gramada de ani si ai avut grija sa praduiesti terenuri,cainii nu i-ai vazut pana acum ??? Suntem satui de minciunile tale ,asa ca vom vota GIGI CHIRU.

MIRCEA
29 mai 2012
Lasa-ne Hotule

Ce ai facut atatia ani in administratie ,ai dormit ??? aaaa nu ,te gandeai ce terenuri sa mai furi,hotule.! Castiga Chiru,nu mai face figuratie, stim bine ca te-ai asociat cu mascariciul de Mazare.

Dima
29 mai 2012
Date clare privind atrocitatile exercitate de clanul Mazare-Constantinescu asupra tuturor locuitorilor orasului si judetului Constanta prin monopolizarea principalului element vital-APA

- Metrul cub de apa potabila in Constanta este 3 lei, in timp ce la Tulcea este 1,2 lei (!), deci pretul la Tulcea este 40% din pretul de la Constanta, altfel spus , in Constanta pretul apei potabile este de 2,5 ori mai mare decit la Tulcea. -In Constanta mc apa canalizare este 2,67 lei, ceea ce inseamna 89% din pretul apei potabile, procentaj care este revoltator de mare deoarece nu are nici o justificare; deci PRETUL APEI DE CANALIZARE in Constanta este DE PESTE DOUA ORI MAI MARE decit PRETUL APEI POTABILE IN TULCEA (!); ce minte nebuna poate justifica aceasta crima impotriva constantenilor? in mod normal pretul apei de canalizare ar trebui sa fie aprox. 25% din pretul apei potabile, deci n-ar trebui sa fie mai mare de 0,30 lei (daca in Constanta apa potabila ar fi ca la Tulcea). -Cantitatea de apa de canalizare pe care o baga R.A.J.A. in factura ESTE IDENTICA cu cea de apa potabila, DECI DACA O FAMILIE CONSUMA 10 mc APA POTABILA, VA FI TAXATA SI PTR. 10 mc APA CANALIZARE, ceea ce este culmea abuzului; in mod normal aceasta cantitaate nu ar trebui sa fie mai mare de 50% (!) din apa potabila, DECI IN FACTURA AR TREBUI SA FIE TRECUTI CEL MULT 5 mc! -La asta se adauga apa meteo, o inventie ridicola din ultimii ani; modul cum se face calculul acestei cantitati de apa ptr. judetul Constanta este complet nejustificat tinind cont de uscaciunea de la noi. Majoritatea locuitorilor judetului nostru sunt absolut terorizati de pretul apei. Daca s-ar proceda conform datelor clare si corecte pe care le-am dat mai sus, constanteanul ar trebui sa plateasca factura de apa aprox. 25% (si chiar mai putin) din valoarea facturii actuale. Dar constanteanul finanteaza investitiile personale ale clanului Mazare-Constantinescu: bungalow in Madagascar, etc.etc.Candidatii la alegeri ptr. functia de primar al Constantei si de presedinte ala CJC Constanta, daca vor (???) sa cistige, trebuie sa inteleaga ca pretul criminal al apei este problema nr 1 a locuitorilor orasului si judetului Constanta, si sa promita reducerea la un sfert a costului facturii de apa. Asta e singura solutie prin care ei pot cistiga alegerile.

Gina
29 mai 2012
viitorii primari

Viitorii primari sunt patetici ! I-am urmarit la emisiunea tv ! Nu sunt departe de Columbeanu ,adica sa pui lupul la stana de oi ! Palaz ,dupa ce si-a etalat CV -iul umflat de scoli la universitati particulare si de politie ,a inceput sa dea cu gura si sa-l atace pe Mazare de ceea ce n-a facut ! Se tot leaga e problema cainilor Oare nu a fost pana mai ieri prefect ? Daca il durea asa tare burta de problema asta ,putea face ceva pentru asta ,chiar daca nu facea parte din atributiile lui Nu s-a evidentiat deloc ,a fost un dicurs sforaitor ,care nu a impresionat pe nimeni ! Nu a aratat nimic concret ce vrea sa faca ,ce platforma are Oamenii au asistat la o cearta intre Chiru si Palaz Nu mai vorbesc de "fetita " ce se vrea cu orice pret primarita ! De ,tupeul e mare si e la moda ! Daca orasul nostru drag ,v-a fi reprezentat de asemenea specime ,nu spun decat ,vai noua ! Repet si eu ce strigau pensionarii iesiti in strada : Palaz ,nu uita / Din Constanta vei pleca

BRAVO PALAZ
29 mai 2012
pt toti fani chiru

PALAZ E SINGURUL CARE CRESTE IN SONDAJE DE PE O ZI PE ALTA, VOI CHIAR SUNTETI ORBI, NU VA MAI AGITATI CA ORICUM CHIRU A FACUT 12% IN EFORIE, E CLAR E LOGIC, E SIGUR CA LA CTA NU VA LUA MAI MULT DE 10% CE D-zeu, FITI MAI REALISTI, ORICUM CHIRU ARE UN SCAUN DE CONSILIER PASTRAT DE MAZARE. DAR PREA MULTA VORBA STRICA, PALAZ CATIGA PRIMAR SINGURA SOLUTIE PENTRU CONSTANTA.

admirator
29 mai 2012
si problema asta e o pata

pe blazonul lui Mazare. Nu e vorba ca nu a fost in stare. Nu a vrut. S-a ascuns in spatele citorva psihopati platiti pentru a protesta impotriva hingherilor si nu a mai facut nimic. Ca psihopatii trebuiau dusi fie la bulau (opozitie fata de autoritatile statului in exercitiul functiunii) fie la balamuc, nu mai zice nimic. Aici se dovedeste reaua lui credinta. Pentru a putea sa sifoneze banii publici... linistit. Si el, aici, si colegii lui la Bucuresti etc. Politica "inalta" promovata de SOV, Vadim, Paula turnatoarea si toti fostii securei si turnatori. Trebuie sa se puna capat situatiei! Despre dezvoltarea orasului... am vazut la Mazare: doar distrugerea infrastructurii, importuri de aftobuse rusesti mai scumpe decit cele de la TV sau Europa, sicanarea firmelor locale si taxe de protectie... Si "valorificarea" femeilor in Mamaia. Statiunea care inghite banii orasului nostru, pentru beneficiul lui personal. (Doar are si el un hotel. Cu o clientela destul de numeroasa...) Fara sa dea nimic in schimb. Ceva locuri de munca 3-4 luni pe an! Pina una alta, nazistu tzopaitor super mafiot a promis ca va pleca din Constanta si din post! Asteptam onorarea promisiunii. Sau el (si ai lui) nu are onoare? Bye,bye Mazare!

da PALAZ va castiga
29 mai 2012
PALAZ E PERFECT

DA VOTAM PALAZ

un NENE
29 mai 2012
VOTEZ PALAZ

VOTEZ PALAZ PT CA MI-0A AJUTAT FAMILIA CAND ERA PREFECT, TOATA LUMEA GASEA USA DESCHISA LA PREFECTURA, ASA CUM O VA GASI SI LA PRIMARIE.

53 comentarii. Pagina 1 din 6. Click pe pagina dorită : 1 2 ...6 

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2324 secunde