Claudiu Palaz:

"Vreau ca locuitorii Constanței să cumpere produse la preț de producător"

510
1
Claudiu-Iorga Palaz, candidatul UNPR la Primăria Constanța, s-a întâlnit, în aceste zile, cu mii de constănțeni în Piețele Griviței, Tomis III, Brotăcei, Tic Tac și Filipescu.

Cu privire la discuțiile pe care le-a purtat cu oamenii din piețele vizitate, Palaz a replicat: "Cea mai mare problemă pe care mi-au ridicat-o constănțenii o reprezintă prețul produselor românești. Acestea chiar se dublează de la producători la cumpărătorii finali, afectând ambele categorii, pe primii din cauza scăderii vânzărilor, iar pe ceilalți din cauza puterii reduse de cumpărare. În programul meu electoral DESCHIDE CONSTANȚA, am un punct distinct referitor la modernizarea piețelor, ceea ce implică atât infrastructura, cât și componenta economică și, nu mai puțin importantă, cea socială. Soluții există. Important este să existe voință. Ca primar, voi introduce un sistem tip caravană pentru producătorii doritori să-și vândă produsele direct către cumpărători, la cel mai mic preț posibil care să satisfacă ambele părți. Caravana va fi organizată cu asigurarea normelor sanitar-veterinare conform unui program care să acopere șapte zone principale ale municipiului. În fiecare zi, caravana va poposi într-una dintre cele șapte locații. Cetățenii din toate zonele orașului vor avea posibilitatea de a cumpăra o dată pe săptămână produse vegetale și animale la preț de producător". 

Comentează știrea

Te votam !
25 mai 2012
TE VOTAM,TE VREM PRIMAR !

Pai noi de un primar ca asta avem nevoie.care sa ia masuri pentru constanteni.Un primar care sa trateze in mod egal pe toti constantenii orasului.Bravo !

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6387 secunde