Sediul de campanie al lui Palaz, vandalizat

1674
13
Sediul de campanie al lui Palaz, vandalizat - sediuvandalizatpalaz1-1337878471.jpg

Articole de la același autor

Sediul de campanie al candi-datului la funcția de primar al municipiului Constanța, Claudiu-Iorga Palaz, a fost vandalizat în cursul nopții de miercuri spre joi. Persoane rămase încă neidentificate au aruncat cu vopsea albă pe geamurile colate cu materialele de campanie ale candidatului UNPR.

"Golanii tocmiți de unii dintre contracandidați au început cu afișajul electoral, continuă cu sediul meu de campanie și probabil că se vor opri doar la mine. Toate aceste acțiuni reprobabile nu mă miră și nu mă sperie. Cu fiecare act de acest gen, sunt și mai motivat să curăț Constanța de mizerie. Din momentul anunțării candidaturii mele la funcția de primar al municipiului Constanța, m-am așteptat la cele mai murdare atacuri din partea administrației Mazăre-Constantinescu, dar și din partea unor contracandidați care doar mimează competiția cu USL. Simt însă un gust amar că în zi de mare sărbătoare, Înălțarea Domnului, unul dintre contracandidații mei a înțeles să respecte semnificația acestei zile printr-un gest violent. Indiferent de atacurile la care voi fi supus, nu voi apela niciodată la mijloace asemănătoare. Am sesizat organele de anchetă ale statului, de la care aștept să-și facă datoria", spune Claudiu Palaz. 

Comentează știrea

13 comentarii. Pagina 1 din 2. Click pe pagina dorită : 1 2 
Marian
25 mai 2012
Gigi Chiru

HAHAHA Fratele lui Gigi Chiru e Primar PSD in Loc Lumina :)))))

Mirabela
25 mai 2012
ofof

Acesta este cel de-al doilea contracandidat puternic a lui Mazare, pe langa Chiru. Amandurora li s-a intamplat acelasi lucru. E noarmal ca asta sa ma duca cu gandul ca este actiunea necurata a lui Mazare, ofticat fiind de faptul ca stie ca anul acesta nu mai are sanse. Anul acesta voturile noastre trebuiesc indreptate spre un om serios si cu chef de munca, acesta fiind Christian Gigi Chiru!

SUGESTIE
25 mai 2012
OPERATIUNEA CURATIREA!!!!

PAI EU AS ZICE SA INCEPI CU TINE....SA NU MAI APARI IN PUBLIC, ISTERICULE!!!! CARNATAR SI FRIPTURIST CARE NU-SI POATE JUSTIFICA AVEREA IMENSA!!! DACA ASTIA DE LA PARCHET SI DNA DORM IN FRONT, A SCUZE LA POLITIE E PRIETENUL BURLACU>>>>LA PUSCARIE CU TINE!!! AI TEPUIT DESTUI OAMENI!!!!

anton
25 mai 2012
Palaz primar

ii stricati socotelile lui mazare, ha ha... vad ca incet incet iese din barlog... Va doresc mult succes, sa-l dati jos pe nenorocit!

?!?!
25 mai 2012
SUGESTIA NR.2

Dintre cei doi(Palaz si Chiru) carnatar,fripturist (doar este grataragiu) si care nu are nici un fel de justificare ptr.prostiile pe care le spune si le face,este doar CHIRU.Iar DNA si Politia ar trebui sa se ocupe de mita electorala pe care o da,incalcand astfel LEGEA ELECTORALA!!!!!!!!Ai auzit,CHIRULE? Deja incalci Legile si mai vrei sa ajungi primar???????Aia cu Fundatia spune-o la prostii care te cred!!!!!!Si tu ,ca si Mazare dealtfel nu stiti sa faceti decat golanii ptr. a prosti oamenii. Asa a ajuns si Mazare primar trei mandate la rand si acum nu mai scapam de el!!!!!!!!!!!!!!

ariel
25 mai 2012
Palaz Primar!

Votez Palaz!

Haideti la vot !!!!!!!
25 mai 2012
HAIDETI LA VOT !!!!

Daca va iubiti familiile si copiii,haideti la vot ! Sa votam pentru un primar AL NOSTRU,care vine DINTRE NOI,CONSTANTENII,un om pe care il recomanda la ora actuala faptele si realizarile ! Haideti constantenii mei,haideti la vot ! Pe 10 iunie : UN SINGUR TUR,O SINGURA SANSA SI O SINGURA SANSA,O SINGURA ALEGERE,CLAUDIU PALAZ !

un alegator inteligent
25 mai 2012
SFAT

Dragi constanteni,dragi pensionari ai acestui oras,PROFITATI din plin de nemernicia si prostia unor candidati si luati tot ceea ce va ofera: pui,zahar,ulei,faina,biscuiti,cupoane,slipi,etc... Dar,pe 10 IUNIE iesiti la vot si cand puneti stampila, ganditi-va ca lasati mostenire copiilor si nepotilor vostri o VIATA in acest oras.Eu votez Palaz!!!!!!!!!!

Dima
25 mai 2012
Date clare privind atrocitatile exercitate de clanul Mazare-Constantinescu asupra tuturor locuitorilor orasului si judetului Constanta prin monopolizarea principalului element vital-APA

-mc de apa potabila in Constanta este 3 lei, in timp ce la Tulcea este 1,2 lei (!), deci pretul la Tulcea este 40% din pretul de la Constanta, altfel spus , in Constanta pretul apei potabile este de 2,5 ori mai mare decit la Tulcea. -In Constanta mc apa canalizare este 2,67 lei, ceea ce inseamna 89% din pretul apei potabile, procentaj care este revoltator de mare deoarece nu are nici o justificare; deci PRETUL APEI DE CANALIZARE in Constanta este DE PESTE DOUA ORI MAI MARE decit PRETUL APEI POTABILE IN TULCEA (!); ce minte nebuna poate justifica aceasta crima impotriva constantenilor? in mod normal pretul apei de canalizare ar trebui sa fie aprox. 25% din pretul apei potabile, deci n-ar trebui sa fie mai mare de 0,3o lei (daca in Constanta apa potabila ar fi ca la Tulcea). -Cantitatea de apa de canalizare pe care o baga R.A.J.A. in factura ESTE IDENTICA cu cea de apa potabila, DECI DACA O FAMILIE CONSUMA 10 mc APA POTABILA, VA FI TAXATA SI PTR. 10 mc APA CANALIZARE, ceea ce este culmea abuzului; in mod normal aceasta cantitaate nu ar trebui sa fie mai mare de 50% (!) din apa potabila, DECI IN FACTURA AR TREBUI SA FIE TRECUTI CEL MUT 5 mc! -La asta se adauga apa meteo, o inventie ridicola din ultimii ani; modul cum se face calculul acestei cantitati de apa ptr. judetul Constanta este complet nejustificat tinind cont de uscaciunea de la noi. Majoritatea locuitorilor judetului nostru sunt absolut terorizati de pretul apei. Daca s-ar proceda conform datelor clare si corecte pe care le-am dat mai sus, constanteanul ar trebui sa plateasca factura de apa aprox. 25% (si chiar mai putin) din valoarea facturii actuale. Dar constanteanul finanteaza investitiile personale ale clanului Mazare-Constantinescu: bungalow in Madagascar, etc.etc.Candidatii la alegeri ptr. functia de primar al Constantei si de presedinte ala CJC Constanta, daca vor (???) sa cistige, trebuie sa inteleaga ca pretul criminal al apei este problema nr 1 a locuitorilor orasului si judetului Constanta, si sa promita reducerea la un sfert a costului facturii de apa. Asta e singura solutie prin care ei pot cistiga alegerile.

Cristian
25 mai 2012
pentru postaci si comentaci cretini

pe nimeni nu intereseaza magariile lu mazare? ati orbit cu tontii asa subit inainte de alegeri? voi chiar nu observati in ce jeg a ajuns orasu asta? mai stiti cum arata odata constanta? treziti-va odata, ca o sa ajungem mai rau ca groapa de gunoi!

13 comentarii. Pagina 1 din 2. Click pe pagina dorită : 1 2 

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3037 secunde