Premierul demis Ungureanu și o parte a membrilor Cabinetului său, la Palatul Cotroceni

403
1
Premierul demis Ungureanu și o parte a membrilor Cabinetului său, la Palatul Cotroceni - mihai-1336227099.jpg
Premierul demis Mihai Răzvan Ungureanu, precum și o parte a miniștrilor Cabinetului său, se află la Palatul Cotroceni, au declarat, pentru MEDIAFAX, surse oficiale.
Potrivit surselor citate, Ungureanu a ajuns, după ședința de la Palatul Victoria, la Palatul Cotroceni pentru o întrevedere cu președintele Traian Băsescu. La Palatul Cotroceni sunt prezenți și o parte a miniștrilor cabinetului lui Ungureanu, au precizat sursele menționate.

Premierul demis Mihai Răzvan Ungureanu a discutat astăzi la Palatul Victoria cu mai mulți miniștri ai Cabinetului, membri PDL, au informat surse oficiale.

La discuția de la Guvern erau așteptați să participe și lideri ai PDL.
Întâlnirea de la Palatul Victoria a fost una dintre ultimele convocate de Ungureanu, înainte de predarea mandatului către noul Executiv.

Surse democrat-liberale au declarat, ieri, agenției MEDIAFAX, că Ungureanu este așteptat să participe, mâine, la evenimentul de lansare a candidaților PDL pentru alegerile locale din 10 iunie.

Deocamdată, Mihai Răzvan Ungureanu nu a confirmat participarea, au precizat pentru MEDIAFAX sursele citate, care au adăugat că, dacă acesta va fi prezent le evenimentul organizat de PDL, ar urma să susțină un discurs.


Comentează știrea

rex
6 mai 2012
jos ciuma portocalie

A fost o sedinta in cadrul unui serviciu secret, nu trebuie sa mire pe nimeni la noi se practica asemenea sedinte mai ales cand se pun bazele unei miscari pentru binele romanilor, romanilor din gasca pd.

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 25 Aprilie 2012
Stire din Politică-Administrație : De ce pleacă premierul la Varșovia
Pagina a fost generata in 0.5777 secunde