Fostul președinte Ion Iliescu consideră că se impune un Congres PSD

110
Fostul președinte Ion Iliescu consideră că se impune un Congres PSD - fostulpresedinteiliescu-1416229134.jpg

Articole de la același autor

Președintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, a declarat, astăzi, despre rezultatul alegerilor prezidențiale, că nu e obligatoriu ca Victor Ponta să demisioneze din fruntea Guvernului, dar în partid va fi probabil un Congres extraordinar, pentru că activitatea PSD a slăbit.

Întrebat dacă Victor Ponta trebuie să demisioneze din fruntea Guvernului, Ion Iliescu a spus: "Nu e obligatoriu acum să demisioneze din fruntea Guvernului. Guvernul trebuie să-și ducă misiunea o bucată de timp. Dar va fi o chestiune de analiză și în partid, în PSD, în legătură cu situația existentă și chestiunea Guvernului este secundară".

Despre o eventuală demisie a lui Victor Ponta din fruntea PSD, președintele de onoare al PSD a spus că nu dorește să dea niciun fel de sugestii din acest punct de vedere, dar că partidul este dator și probabil va fi un Congres extraordinar, care să analizeze rezultatul campaniei pentru prezidențiale.

"Nu vreau să dau niciun fel de sugestii din acest punct de vedere. Eu spun că partidul este dator în urma acestei chestiuni, va fi probabil un Congres extraordinar, care să analizeze situația existentă și să adopte măsurile potrivite. Aici nu-i vorba de persoane, ci de o concluzie politică", a spus președintele de onoare al PSD la RFI.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Luni, 17 Noiembrie 2014
Stire din Politică-Administrație : Demisii în PSD Constanța
Vineri, 24 Octombrie 2014
Stire din Politică-Administrație : Radu Mazăre nu vrea șefia PSD
Pagina a fost generata in 1.5021 secunde