Fostul primar Ionel Chiriță, desemnat președinte la PNL Hârșova

485
Fostul primar Ionel Chiriță, desemnat președinte la PNL Hârșova - pnlionelchirita-1492093441.jpg

Articole de la același autor

Membrii Biroului Politic Județean al Filialei Constanța a PNL au validat, în ședința din această săptămână, birouri interimare în organizațiile locale din Amzacea, Ciobanu, Grădina și Hârșova, acolo unde procedura nu a permis desfășurarea Comitetelor de Coordo-nare Locale.

În urma votului membrilor BPJ al PNL Constanța, în funcția de președinte interimar al PNL Amzacea a fost desemnat Sandi Brădeanu, președinte interimar al PNL Ciobanu este Săndel Coroiu, președinte interimar al PNL Grădina este Ion Melcea, iar în funcția de președinte al PNL Hârșova a fost validat Ionel Chiriță.

De asemenea, la ședință au fost prezenți și prezentați cei 59 de noi președinți ai organizațiilor liberale locale unde au fost organizate Comitete de Coordonare Locale.

Tot în ședința Biroului Politic Județean al PNL Constanța a fost validată delegația celor 700 de membri ai Filialei Constanța a Partidului Național Liberal care vor participa la Comitetul de Coordonare Județean stabilit pentru data de 27 aprilie.

După ședința BPJ, președintele Gheorghe Dragomir a propus membrilor Comitetului Director Județean completarea cu încă trei persoane a Curții de Onoare și Arbitraj a PNL Constanța.

Drept urmare, cu 72 de voturi "pentru", două voturi "împotrivă" și un buletin de vot nul, cei trei aleși au fost Marius Săileanu, Dănuț Pucichi și Elena Luca. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6698 secunde