Primarii Marius Ștefan și Viorel Petre, reconfirmați președinți ai PNL

245
Primarii Marius Ștefan și Viorel Petre, reconfirmați președinți ai PNL - download1-1492004076.jpg

Articole de la același autor

Filiala Constanța a Partidului Național Liberal a continuat, și în această săptămână, seria Comitetelor de Coordonare Locale în organizațiile PNL din localitățile Independența și Târgușor. 


Comitetul de Coordonare Local al PNL Independența l-a reconfirmat în funcția de președinte al organizației pe primarul Marius Ștefan. În urma centralizării voturilor, Biroul Politic Local al PNL Independența are un vicepreședinte, în persoana lui Nicolae Juncu, cinci membri și un trezorier. 


De asemenea, Comitetul de Coordonare Local al PNL Târgușor l-a reconfirmat în funcția de președinte al organizației pe actualul primar al comunei, Viorel Petre. Noul Birou Politic Local al PNL Târgușor are doi vicepreședinți, Daniel Marius Ticoschi și Cristian Cârciu, patru membri și un trezorier. 


La ședințele Comitetelor de Coordonare Locale au participat președintele PNL Constanța, Gheorghe Dragomir, consilierii județeni Marian Crușoveanu și Radu Bogdan Matei, și secretarul Comisiei de Coordonare și Desfășurare a Alegerilor, Marilena Dragnea. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.8197 secunde