FOTO. Săptămâna Europeană a Sportului, serbată la Cumpăna. Trei medalii şi sute de tricouri, primite de participanţi

37686

Articole de la același autor

În comuna Cumpăna, ultima duminică a lunii septembrie s-a încheiat într-o notă sportivă, mişcarea fiind un mod de viață în această localitate. Sportivi de toate vârstele s-au adunat la start-ul Crosului #BeActiveCumpăna.
 

Parte a activităților derulate în cadrul Săptămânii Europene a Sportului - Ediția 2023, evenimentul a fost organizat de către Agenția Națională pentru Sport prin Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Constanța, Primăria și Consiliul Local Cumpăna și Clubul Sportiv Victoria Cumpana.
 

La 20:30, startul a fost dat de multiplul campion mondial Ilie Floroiu, cei peste 350 de sportivi cumpăneni pornind în cursă, mânați de dorința victoriei, întrecându-se amical către linia de FINISH.


În apalauzele tuturor, ajunși primii la finish-ul trasat pe pista Complexului Sportiv "Centenar 2018" din comuna Cumpăna, câștigătorii cursei au fost:

Locul 1: Toroanca Damian Luiza

Locul 2: Leontescu Vlăduț

Locul 3: Șerban Patric Andrei
 

Aceștia au primit premii speciale din partea sponsorilor și organizatorilor, iar primii 300 de participanți au primit tricouri care să le amintească zilnic să fie activi și să iubească sportul.
 

"Felicitări câștigătorilor, dar și tuturor celor care s-au întrecut în această cursă! O viață activă, înseamnă sănătate, acesta fiind adevăratul câștig pentru fiecare dintre voi! Mulțumim, Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Constanţa pentru sprijinul permanent și contribuția majoră adusă la buna desfășurare a evenimentului", transmit reprezentanţii adminitraţiei locale cumpănene.

Activitățile dedicate Săptămânii Europene a Sportului continuă pănă la finalul lunii! 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.6243 secunde