UPSC atrage atenția:

Fratele vicepreședintelui CJC, Cristian Darie, își face bloc pe spațiul verde

831
Uniunea Populară Creștin Democrată (UPSC) a condamnat, ieri, în cadrul unei conferințe, distrugerea spațiului verde prin construirea de blocuri.
Este vorba despre 200 de mp de spațiu verde din zona bl. TS1-TS2, situată pe bulevardul Tomis, vizavi de Capela Militară. Conform lui Marius Pricopie, președintele organizației județene a UPSC,
pe acest loc urmează să se construiască un bloc P+6, cu spații comerciale, showroom, birouri și locuințe. Beneficiarul proiectului este Valentin Darie, fratele vicepreședintelui CJC, Cristian Darie. "Spațiul verde din centrul orașului este transformat într-o afacere de succes", a spus președintele Marius Pricopie. Conform UPSC, regimul de înălțime al clădirii era inițial de P+1, dar, în urma unei hotărâri a Consiliului Local Municipal, acesta a fost modificat la P+6. "Este un proces perfid pentru că ține cont de data alegerilor electorale, o practică a băieților deștepți. Cred că se așteaptă trecerea alegerilor pentru a se intra cu buldozerul acolo", a adăugat Pricopie.
Deocamdată, implicarea UPSC se va concretiza prin asigurarea consultanței juridice și a sprijinului financiar acordate oamenilor care locuiesc în jurul zonei în care urmează să se construiască. (V.P.)

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.6272 secunde