Fundația Mișcarea Populară prinde viață și la Constanța

343
2
Conducerea Fundației Mișcarea Populară a demarat seria lansărilor în teritoriu, o dovadă că această structură începe să se extindă și să atragă membri în diverse colțuri ale țării. Un eveniment de acest gen a avut loc, ieri seară, și la Constanța, la Hotelul Bulevard.

La acțiune au participat consilierii prezidențiali Cristian Diaconescu și Sebastian Lazăroiu, președintele fundației, dar și constănțeni care s-au înscris în această fundație.

În cadrul întâlnirii au fost prezentate echipa de coordonare locală și grupurile de lucru. Cu mai multe detalii de la acest eveniment vom reveni în ediția ziarului "Cuget Liber" de mâine. 

Ideea înființării Fundației "Mișcarea Populară" îi aparține președintelui Traian Băsescu care, de altfel, a și recunoscut acest lucru dar a subliniat că nu se va implica în conducerea ei.

Drept urmare, la data de 25 martie, consilierul prezidențial Cristian Diaconescu a anunțat inițierea procedurilor, împreună cu colegii săi, pentru înființarea Fundației Mișcarea Populară.

Pe 7 aprilie, a avut loc lansarea oficială a Fundației Mișcarea Populară, într-o conferință de presă în care președintele acesteia, Marian Preda, a prezentat membrii precum și principalele obiective. 

Comentează știrea

eu
25 aprilie 2013
din popor

Ideea înființării Fundației "Mișcarea Populară" îi aparține președintelui Traian Băsescu ... bla, bla, bla... nu este nici o idee... este doar planul B... sa isi salveze ... fundul....

Cinel
25 aprilie 2013
miscare 30min/zi !

Io sint de acord, ma misc popular in bae si dupe aia mio misc pina se moaie si dupe aia ies afara sa ma misc popular la crasma.Toti e populari acolo,se misca cu talent pana la borala si cand vine nevestele dupe ei,parca e toti treji imediat.Da sa vedeti ce popular umbla cainii prin oras,e multi ca hotii populari de buzunare! Buna miscarea asta!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2258 secunde