"UNPR și UDMR nu ar avea loc în Mișcarea Populară"

426
Europarlamentarul PDL Monica Macovei a declarat că din Mișcarea Populară nu trebuie să facă parte UNPR și UDMR și a apreciat că această mișcare trebuie să existe acum sau mai târziu și să înglobeze segmentele de dreapta, inclusiv civice.
Întrebată dacă UNPR și UDMR ar avea loc în Mișcarea Populară, Macovei a răspuns: "Din punctul meu de vedere, nu". Ea a explicat că UNPR este un partid de stânga.
"Eu cred că Mișcarea Populară trebuie să existe acum sau mai târziu și să înglobeze segmentele de dreapta, inclusiv civice, dar sunt de acord că trebuie să începem și trebuie să lucrăm la ea și să o facem înainte de a comunica, pentru că, deja, de aproape de un an se vorbește despre asta, s-a tocit și înțelesul și formularea, lumea nu cred că mai înțelege sau nu mai așteaptă ceva. Dar o grupare a celor de dreapta și stânga dreapta trebuie să existe în România", a mai spus Macovei.
Mișcarea Populară pe care PDL intenționează să o creeze ar putea cuprinde partide precum PNȚCD și ecologiștii, iar sigla și culoarea acestei mișcări ar putea fi inima și, respectiv, verde sau albastru.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.383 secunde