Gest de solidaritate

Galerie FOTO și VIDEO / PP-DD Constanța a trimis ajutoare sinistraților din județul Galați

316
1
Drama românilor afectați de inundațiile de săptămâna trecută nu a fost trecută cu vederea de reprezentanții PP-DD Constanța. Astfel, în frunte cu președintele Organizației Județene, Gheorghe Slabu, "violeții" s-au mobilizat exemplar în week-end și au strâns pentru familiile necăjite din județul Galați pachete cu alimente (orez, mălai, făină, conserve, grâu), baxuri de apă minerală, apă plată și sucuri, îmbrăcăminte, încălțăminte și materiale de construcție. 








"Înainte de a fi politicieni, suntem oameni și nu putem fi indiferenți față de durerea semenilor noștri. Suntem alături de familiile celor dispăruți în timpul inundațiilor. Este o tragedie de proporții ceea ce s-a petrecut la Galați, cu acei bătrâni care și-au pierdut într-o clipă tot ceea ce au agonisit o viață. De aceea, noi, de aici, de la Constanța, am considerat că este necesar să ne implicăm și să aducem un strop de alinare celor necăjiți. Ne-am organizat rapid și, din puținul nostru, am trimis ajutoare către familiile afectate de inundațiile din județul Galați", a declarat, pentru "Cuget Liber", președintele Gheorghe Slabu. 



Mulți au fost cei care s-au implicat în campania umanitară a PP-DD Constanța. Alături de Gheorghe Slabu, s-au aflat senatorul Marian Vasiliev, deputatul Răzvan Andrei Condurățeanu, consilierii locali Dede Perodin (președinte al Organizației Municipale), Valentin Mihai Șurghie și Gabriel Candindatu, reprezentanții organizațiilor județene (consilierii județeni Ion Radu și Gabriel Mascas), din Năvodari (Doina Sangeap), Mangalia (Marin Ciocîia), Cernavodă (Dănuț Pîțu), Corbu (Stelică Murariu), Mihail Kogălniceanu (Ion Scupra), Cogealac (Ion Soare), Lumina (Bucur Paraschiv), dr. Jeni Arecco, Dan Pleșa, precum și alți membri ai PP-DD din localitățile Eforie, Techirghiol, Murfatlar, Agigea, Costinești, Ovidiu, Tuzla sau Pecineaga. Astfel, ajutoarele strânse din punctele de colectare organizate de "violeți", au fost urcate în două dube de 5 tone și trimise, ieri, spre familiile necăjite din județul Galați.






 "PP-DD regretă pierderile suferite de români din cauza inundațiilor și condamnă lipsa măsurilor de pre-venire a unor astfel de catastrofe din partea autorităților. Suntem solidari cu acești oameni nu doar prin vorbe, ci și prin fapte și de aceea am demarat o campanie națională de strângere de ajutoare pentru cei afectați în aceste zile. Vom încerca să compensăm incom-petența autorităților sprijinind fiecare dintre noi cu ceea ce putem pe cei loviți de vreme și de vremuri. Românii trebuie să se ajute atunci când e nevoie și sperăm că ni se vor alătura toți care vor să ajute", se arată într-un comunicat transmis de Biroul de presă al Partidului Poporului Dan Diaconescu.






Comentează știrea

Debus
16 septembrie 2013
Cu D-zeu inainte

Biserica ce face ? Asteapta sa dea lumea coltul acolo sa le faca slujba? E calamitate ... Biserica sa sara prima cu ajutoare si bani! Dar nu ... tot romanul cotizeaza...

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.9326 secunde