Gelil Eserghep, noul președinte al UDTTMR, Varol Amet, candidat la parlamentare

1107
1
Gelil Eserghep, noul președinte al UDTTMR, Varol Amet, candidat la parlamentare - gelileserghep351340553746-1340574103.jpg

Articole de la același autor

La Palatul Copiilor din Constanța a avut loc, sâmbătă, Congresul Uniu-nii Democrate a Tătarilor Turco-Musulmani din România (UDTTMR). În cadrul Congresului au fost prezentate și aprobate raportul de activitate al președintelui Varol Amet, respectiv al deputatului UDTTMR Aledin Amet și raportul Comisiei de Cenzori a uniunii.
Deoarece mandatul de patru ani al președintelui Varol Amet a luat sfârșit, în partea a doua a congre-sului a fost ales cu majoritatea voturilor delegaților noul președinte al UDTTMR în persoana fostului deputat Gelil Eserghep. Tot cu majoritatea voturilor celor prezenți la congres, Varol Amet a fost desemnat candidat la funcția de deputat în Parlamentul României din partea UDTTMR la alegerile parlamentare din 2012.
În cadrul întâlnirii au mai fost investiți în funcție noii membrii ai Consiliului Reprezentanților ai UDTTMR și au fost aleși membrii Biroului Executiv, în persoana lui Samir Menan - primvicepreședinte, Caiali Demirel, Gelal Nagi și Ibadula Birol - vice-președinți și Aidun Curt-Mola – secretar general.
Din Biroul Executiv mai fac parte Geafer Dincer - președintele Organizației de Tineret "Ismail Gaspýralý" și Nubin Ulfet - președinte al Organizației de Femei a UDTTMR.
După încheierea lucrărilor congresului a avut loc prima ședință a Consiliului Reprezentanților al UDTTMR. În cadrul acesteia, au fost aleși șefii comisiilor de specialitate. Astfel, la Comisia Învățământ și Educație - Bari Gevat, la Comisia Cultură, Culte și Tradiții - Duagi Nail, la Comisia Social Economică - Ibraim Orhan, la Comisia Financiară - Apseit Imsel. Totodată, Comisia Presă și Publicații UDTTMR va fi reprezentată de Menadil Erol, iar cea de Tineret și Activități Sportive de Ablez Aidân.
De asemenea, la Comisia Etică și Legislație a fost ales Ismail Elvis,
la Comisia Protocol și Organizare - Murat Șenol, Comisia de Femei - Curtasan Nurgian, la Comisia de Relații cu instituții și organizații interne și internaționale - Membulat Ghilgian iar la Comisia de Probleme Ruralea fost ales Ziadin Metin.

Comentează știrea

framo
26 iunie 2012
realizarile celor alesi, cv-uri

as fi curios sa vad meritele/realizarile, eventual cv-uri daca exista, ale celor alesi/numiti mai sus.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6464 secunde