George Niculescu, secretar de stat la Ministerul Energiei. ÔÇ×Este o nou─â provocare pentru mineÔÇŁ

241
George Niculescu, secretar de stat la Ministerul Energiei. ÔÇ×Este o nou─â provocare pentru mineÔÇŁ - georgeniculescu-1615910443.jpg
Fostul prefect al judeţului Constanţa, George Niculescu, este începând de marţi secretar de stat la Ministerul Energiei.

Premierul Florin C├«╚Ťu a aprobat numirea de noi secretari de stat, fiind vorba de Ministerul Energiei ╚Öi Ministerul Economiei. Numirile au fost publicate ├«n Monitorul Oficial, luni, 15 martie.

ÔÇ×De ast─âzi, am ├«nceput activitatea la Ministerul Energiei, unde am preluat un mandat de secretar de stat. Este o nou─â provocare ├«n cariera mea, un pas important pe care ├«l fac, pentru care mul╚Ťumesc at├ót ministrului Virgil Popescu, c├ót ╚Öi Partidului Na╚Ťional Liberal, pentru ├«ncrederea acordat─â.

Din minister, ├«mi voi folosi toat─â priceperea, exeperien╚Ťa ├«n domeniu ╚Öi energia de care dispun, pentru proiecte importante care vizeaz─â ├«ntreaga ╚Ťar─â. Mult accent voi pune, inclusiv, pe marile proiecte de energie ╚Öi pe ini╚Ťiativele din Constan╚Ťa, pentru c─â jude╚Ťul nostru are un poten╚Ťial de cre╚Ötere imens, pe care statul rom├ón trebuie s─â-l fructifice. Voi fi aproape de micii produc─âtori, de marile companii, de consumatori, de to╚Ťi cei care vor s─â fac─â performan╚Ť─â ├«n energie, ├«ntr-un mod loial ╚Öi sustenabilÔÇŁ, a transmis George Niculescu pe pagina sa de Facebook.Comentează știrea

Nu exist─â comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.4724 secunde