George Simion: "Nu mă tem de nimic. Avocatul meu e poporul român"

210
George Simion:
George Simion, copreședinte AUR, a comentat demersul Parchetulului General care a deschis dosar penal pe numele său, după ce l-a agresat pe ministrul Virgil Popescu, ministrul Energiei. „Nu mă tem de nimic. Avocatul meu e poporul român", spune acesta.


Potrivit Antena3.ro procurorii îl anchetează pe liderul AUR, George Simion, după conflictul de ieri cu ministrul Energiei Virgil Popescu. De asemenea, se propune ca regulamentul din Parlament să fie modificat. Mai exact, cei care fac live pe Facebook, cei care vin cu mesaje scrise să fie sancționați să li se taie 50% din indemnizația lunară

La presiunile domnului Cîţu se face lucrurile astea că am înţeles că a fost deranjat că am zis hoţului hoț. O să îi zic în continuare şi să îmi ia toţi banii. (...)", a spus George Simion.


Întrebat cum îi aşteaptă pe procurori, liderul AUR a spus:

„Îi aștept cu pâine şi sare pe procurori, că i-a trimis domnul Iohannis speriat de semnăturile pe care le strângem pentru demitere. Pâine şi sare şi discutăm frumos. Procurorii, săracii, execută şi ei un ordin, dar mai bine ar lucra la facturile românilor, la crimele care se întâmplă asupra copiilor noștri care sunt folosiți ca şi carne vie în toată Europa", a mai spus George Simion.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6934 secunde