"Ghetoul" din Tomis Nord, votat de consilieri

1533
Consilierii locali au votat, ieri, favorabil pentru aprobarea "Programului de construire unități locative modulare în municipiul Constanța și lucrări tehnico-edilitare aferente Campusului Social Henri Coandă - strada Ștefăniță Vodă".
Locuitorii cartierului Tomis Nord sunt speriați de ideea creării unui "epicentru de infracționalitate" prin aducerea mai multor oameni fără case în cartierul de containere pe care Mazăre îl are în plan.
Mai mult, pe Internet, a fost inițiată și o petiție denumită "Nu vrem ghetou de containere la Grăniceri", care a fost deja semnată de peste 100 de persoane din zona respectivă. Oamenii își arată indignarea față de această inițiativă atât pe pagina de Internet unde este publicată petiția, cât și la fața locului, în cartierul unde va fi amplasat campusul social.
Cu toate acestea, cetățenii din Tomis Nord se vor face vecini cu toți "amărâții Constanței", așa cum i-a numit primarul Radu Mazăre, pentru că proiectul a fost votat de consilieri.
Singurul care a avut ceva de obiectat cu privire la acest proiect a fost consilierul PNL Victor Manea. El a întrebat dacă nu cumva există o posibilitate ca să fie căutat un alt teren pe care să se construiască așa ceva, însă Mazăre i-a răspuns negativ, pe motiv că acolo este cel mai bine să se ridice cartierul social, deoarece există deja utilități.
Costurile acestui proiect vor fi suportate din bugetul local, adică din banii constănțenilor. Primele 504 containere vor fi date în folosință în luna martie a anului viitor, adică cu puțin timp înaintea campaniei elec-torale pentru alegerile lo-
cale care vor avea loc în iunie 2012.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3294 secunde