Gigi Chiru îl vrea pe Dănuț Culețu prim-vicepreședinte la PDL Constanța

214
Gigi Chiru îl vrea pe Dănuț Culețu prim-vicepreședinte la PDL Constanța - gigichirudanutculetu-1406131142.jpg

Articole de la același autor

Membrii PDL Constanța, cei ai Forței Civice dar și liberalii se pregătesc intens pentru a participa la întâlnirile ce vor avea loc, sâmbătă, la Palatul Parlamentului. În acest sens, din delegația PDL Constanța vor face parte 24 de persoane.

"În cadrul Biroului Permanent Jude-țean al PDL Constanța s-au stabilit cele 24 de persoane care vor participa la Congresul din data de 26 iulie, de la București. Totodată, în aceste mo-mente se lucrează la o listă a invitaților ce vor fi alături de noi la eveniment. Sâmbătă, în primă fază, vom valida fuziunea prin absorbție cu Forța Civică, moment în cadrul căreia actualul președinte Mihai Răzvan Ungureanu va primi o funcție de prim-vicepreședinte la nivel național. Sperăm că prin această fuziune să se pună umărul la întărirea PDL și a dreptei. Ulterior, în cadrul Biroului Permanent Județean al PDL Constanța voi propune și eu ca actualul președinte al Forței Civice Constanța, deputatul Dănuț Culețu, să obțină o funcție de prim-vicepreședinte la PDL Constanța deoarece mi se pare corect să ținem cont de statutul său de parlamentar", a declarat președintele PDL Constanța, senatorul Gigi Chiru.

Potrivit programului de sâmbătă după ce va avea loc validarea fuziunii prin absorbție cu Forța Civică, membrii PDL se vor întâlni cu cei ai PNL, în cadrul unui congres comun prin care se va valida fuziunea prin comasare cu PNL. Drept urmare, pregătiri există și în tabăra liberalilor constănțeni. Astfel, Delegația Permanentă Teritorială a Partidului Național Liberal Filiala Constanța s-a reunit recent, în cadrul întâlnirii fiind aprobată lista celor 20 de delegați la Congresul Extraordinar al PNL, eveniment care va avea loc, sâmbătă, la Palatul Parlamentului.

"Filiala Constanța a Partidului Național Liberal va fi reprezentată la Congresul Extraordinar de șase delegați de drept. Mai exact, cei patru parlamentari, adică eu, deputații Mihai Lupu și Victor Manea, și senatorul Puiu Hașotti. Vor mai participa vicepreședintele TNL Septimiu Bourceanu și primarul municipiului Medgidia, Marian Iordache, alți primari liberali și membri ai Biroului Permanent Teritorial", a spus președintele PNL Constanța, de-putatul Gheorghe Dragomir.

El a mai adăugat că, în cadrul acestei întâlniri, membrii Delegației Permanente Teritoriale a PNL Constanța au discutat despre situația politică actuală a PNL, în contextul fuziunii cu PDL, în vederea unificării dreptei pe scena politică românească. Totodată, un alt subiect pe ordinea de zi a ședinței a fost acela al desemnării candidatului Partidului Național Liberal la alegerile prezidențiale din toamna acestui an, președintele PNL Klaus Iohannis fiind, în accepțiunea liberalilor constănțeni, candidatul cu cele mai mari șanse să-l învingă pe Victor Ponta la alegerile prezidențiale.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4088 secunde