Atac dur de la Constanța la adresa lui Tăriceanu: "Nu este altceva decât o lichea politică!"

560
4
Atac dur de la Constanța la adresa lui Tăriceanu:

Articole de la același autor

Prim-vicepreședintele PDL, Andreea Paul, a fost, vineri, oaspetele democrat-liberalilor de la malul mării. În acest context, președintele PDL Constanța, senatorul Gigi Chiru a organizat o conferință de presă unde a precizat, din nou, că PDL nu este de acord cu preluarea acțiunilor Portului Constanța de către Consiliul Local Municipal Constanța, dar și despre faptul că directorul RADET Ilie Răchieru ar trebui schimbat din funcție, iar prejudiciul creat să fie recuperat. 


La rândul ei, democrat-liberala Andreea Paul a spus că măsura pe care Guvernul Ponta o propune de la 1 octombrie, aceea de reducere a cotei CAS, este o "bombă electorală cu efect întârziat".


În acest context, ea a solicitat premierului Victor Ponta să garanteze diminuarea CAS fără nicio altă taxă majorată sau nou introdusă în anii 2014 și 2015. Aceasta consideră că politica fiscală a Guvernului este pregătită doar cu gândul la campania electorală din toamna acestui an și că, imediat după alegerile prezidențiale, la adoptarea noului buget pentru anul 2015, va exploda o furtună fiscală. 


"PDL susține diminuarea CAS fără nicio altă taxă majorată sau nou introdusă în anii 2014 și 2015. Cerem premierului Victor Ponta să garanteze acest lucru. El vorbește doar despre anul 2014. Nimic despre 2015. Impozitarea muncii este cea mai importantă povară cu care se confruntă întreprinzătorii. CAS trebuie în mod clar diminuat, însă cu o fundamentare bugetară sănătoasă. Politica fiscală a Guvernului este pregătită pe genunchi, cu ochii ațintiți doar spre alegerile din toamnă. Capcana diminuării CAS fără o justă pregătire, pe care ne-o propune Ponta, este bombă cu efect întârziat", a spus democrat-liberala Andreea Paul. 


Totodată, ea a avertizat că Guvernul Ponta vrea să elimine cota unică de 16% și să introducă impozitarea progresivă.


"Avertizăm că guvernarea de stânga, cuplul PP: Ponta - Petrescu, vrea să omoare cota unică de 16% și să introducă impozitarea progresivă, de la 16% în sus, invocând nevoia de a echilibra veniturile și cheltuielile", a explicat Andreea Paul. 


În altă ordine de idei, ea a susținut că proiectul lansat de Călin Popescu Tăriceanu nu este unul de dreapta și că președintele Senatului nu face decât să sprijine proiectul PSD și candidatura lui Victor Ponta la prezidențiale. 


"PDL, PNL sunt într-un proces accelerat de fuziune, de unificare a dreptei, care să propună nu doar un candidat unic al dreptei, ci care să guverneze România cu un proiect de țară de dreapta și este astăzi supus unei tentative de subminare de către domnul Tăriceanu. Și aici mesajul meu este foarte simplu. Cum poți tu, domnule Tăriceanu, să te revendici identitar liberal când, de fapt, te substitui intereselor PSD și premierului Victor Ponta? Știm ce a obținut domnul Tăriceanu, funcția de președinte al Senatului, dar îl întreb cât l-a costat pe domnul Ponta dezertarea grupului de parlamentari liberali cu care ieri a ieșit public să anunțe un proiect pe dreapta?", a spus Andreea Paul.


Ea a precizat că prin acest gest Călin Popescu Tăriceanu dovedește că este o "lichea politică" ce își propune să submineze proiectul unificării dreptei.


"Acest proiect nu este de dreapta, el nu face altceva decât să sprijine proiectul PSD și candidatura la președinție a premierului Victor Ponta. Domnul Tăriceanu nu se dovedește a fi altceva din păcate decât o lichea politică, un dezertor, o persoană care încearcă să submineze proiectul unificării dreptei", a menționat prim-vicepreședintele PDL, Andreea Paul.


Comentează știrea

veterinarul
14 iunie 2014
hahahahahaha!

...zice porcul in fata unei farfurii cu caviar! Hai mars de aici tu care ne invatai ce bine e sa ne tai salariile cu 25%, ce bine o s- ducem cu pdl-ul tau!

rex
14 iunie 2014
"Lichelul"

Astia doi sun niste papagali vorbitori, dar unde este informatia cu probele audio si video cu fratele "lichelului", care judecat corect se cam duce mitul "lichelului" ce nu pooate fi dovedit dupa toate manariile facute! Judecati corect si veti deveni eroii romanilor ce nu au in meniu duhoare imputita basista, adica a 90% dintre romani!

socrates
14 iunie 2014
corect

Intr-adevar, au gresit, la cata lene aveti si la cat munciti voi bugetarii, trebuia sa va taie 75%......

Răspuns la: hahahahahaha!
Adăugat de : veterinarul, 14 iunie 2014
...zice porcul in fata unei farfurii cu caviar! Hai mars de aici tu care ne invatai ce bine e sa ne tai salariile cu 25%, ce bine o s- ducem cu...
Nike Womens Air Jordans 3 Cement Grey Black Red Hight Quality Du
20 iunie 2014
Nike Womens Air Jordans 3 Cement Grey Black Red Hight Quality Du

Michael Kors Inspired MK Logo Leather Snap Fastener Bracelet Cya MICHAEL Michael Kors Jet Set North South Item Tote Black Monogra MICHAEL Michael Kors iPhone 5 Electronics Cover Case Brown I MICHAEL Michael Kors Rose Pattern Continental Wallet Purple MICHAEL Michael Kors Grayson Signature PVC Medium Satchel Brown MICHAEL Michael Kors MK Signature Zip Continental Wallet Red MICHAEL Michael Kors Iphone Wristlet, Python-Embossed Leather 3 MICHAEL Michael Kors Wallet Tone Brown MICHAEL Michael Kors Charm Tassel Large Shoulder Tote Luggages MICHAEL Michael Kors Leopard Print Zip-Around Continental Wallet MICHAEL Michael Kors iPhone 5 Electronics Cover Case Red III MICHAEL Michael Kors Wallet Canvas Continental Gray MICHAEL Michael Kors Jet Set Monogram Mirror Metallic Continenta MICHAEL Michael Kors iPhone 4 Leather Case Black MICHAEL Michael Kors Jet Set MK Logo-print Signature Tote Vanill MICHAEL Michael Kors Zip Satchel Canvas Black Nike Womens Air Jordans 3 Cement Grey Black Red Hight Quality Du http://jordanretro.dennissearing.com/nike-womens-air-jordans-3-cement-grey-black-red-hight-quality-du-p-456.html

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.7218 secunde