Gigi Chiru nu scapă de evaluarea colegilor de partid

300
Gigi Chiru nu scapă de evaluarea colegilor de partid - chiru2-1308257700.jpg

Articole recomandate

Democrat-liberalii constănțeni se întâlnesc, astăzi, în cadrul Biroului Permanent Județean al PDL Constanța. Printre altele, pe ordinea de zi se află și evaluarea directorilor de la deconcentratele din Constanța care au fost numiți pe funcții după ce au primit sprijin politic de la PDL. Potrivit programării, în cadrul ședinței vor fi evaluați Constantin Dina - șeful Direcției de Sănătate Publică, Daniel Learciu - directorul Casei Județene de Asigu-rări de Sănătate, Marian Mitrea - șeful Administrației Bazinale de Apă Dobrogea-Litoral, Stere Sponte - directorul Oficiului de Cadastru și Publicitate Imobili-ară Constanța, Dionisie Culețu - șeful Oficiului pentru Protecția Consumatorilor și Tudorel Cala-pod - directorul filialei Constanța a Registrului Auto Român.
În altă ordine de idei, chiar dacă de ieri nu mai este director al Inspectoratului Județean în Construcții, președintele PDL Constanța, Gigi Chiru, va fi și el evaluat, astăzi, alături de ceilalți directori de la deconcentratele din Constanța care au fost numiți după ce au primit sprijin politic de la PDL.
"Se va evalua activitatea pe care a avut-o cât timp a ocupat funcția de director în cadrul IJC", a spus purtătorul de cuvânt al PDL Constanța, Mihai Petre.
Întâlnirea democrat-liberalilor va începe la ora 16.00 și va avea loc la sediul Organizației Județene a PDL Constanța.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.6246 secunde