Concurs Tinerii din PDL Constanța se pregătesc pentru alegerile din 2012

298

Articole de la același autor

Tinerii constănțeni din cadrul Partidului Democrat Liberal s-au întâlnit, ieri, în cadrul Biroului Permanent Județean (BPJ), unde au luat mai multe decizii. Până în data de 31 august 2011, Organizația Județeană de Tineret a PDL își va alege structurile de conducere în municipiile, orașele și comunele cu populația de peste 5.000 de locuitori din județul Constanța.
Drept urmare, în cadrul ședinței de ieri, s-a luat decizia ca, în următoarele două săptămâni, să aibă loc procedura de alegeri a președintelui și Biroului Permanent Local în localitățile Năvodari, Murfatlar, Cogealac, Nicolae Bălcescu și 23 August.
Președintele Organizației Județene de Tineret a PDL, Mihai Petre, a afirmat că prioritatea organizației constă în pregătirea tinerilor democrat-liberali din județ pentru alegerile locale și parlamentare din anul 2012.
"În perioada următoare, întreaga organizație de tineret se va transforma într-o școală de formare și perfecționare politică, administrativă, economică și culturală, astfel încât toți tinerii care doresc să activeze în viața publică să primească și pregă-tirea adecvată. Tinerii care vor confirma și își vor demonstra competența ne vor putea reprezenta la alegerile locale și parlamentare din anul 2012 sau în instituțiile descentralizate ale statului", a declarat Mihai Petre.
În altă ordine de idei, la ședința de ieri, a fost prezent și reprezentantul OTPDL Constanța în Biroul Permanent Național, secretarul executiv regional Dumitru Nancu. El a prezentat membrilor BPJ avantajele programului pentru stimularea înființării și dezvoltării microîntreprinderilor aparținând întreprinzătorilor tineri. Mai mult, viitorii întreprinzători au fost încurajați să acceseze Programul START al Guvernului României, al cărui rol principal este susți-nerea inițiativelor de afaceri venite din partea tinerilor.
Totodată, la ședința Biroului Permanent Județean, a parti-cipat, în calitate de invitat, și primarul orașului Ovidiu, Dumitru Bocai, care a vorbit tinerilor prezenți despre tehnicile de campanie electorală, precum și despre legătura dintre adminis-trație locală și politică.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.7537 secunde