Gigi Chiru vrea capul lui Voinescu pentru că a susținut-o pe Maria Stavrositu în campanie

449
4
Gigi Chiru vrea capul lui Voinescu pentru că a susținut-o pe Maria Stavrositu în campanie - gigichiru21345053261-1358202141.jpg
Liderul Organizației Județene a PDL Constanța, senatorul Gigi Chiru, a declarat, ieri, înainte de ședința Biroului Permanent Național al formațiunii că, în opinia sa, fostul vicepreședinte democrat-liberal Sever Voinescu ar trebui exclus din partid pentru că a făcut campanie electorală la alegerile parlamentare pentru un candidat al PP-DD, respectiv Mariei Stavrositu.


La rândul său, liderul democrat-liberal Vasile Blaga a declarat, tot ieri, înaintea ședinței BPN, că există o solicitare din partea organizației Constanța de excludere a lui Sever Voinescu, dar aceasta va fi discutată joi, la Constanța, când se va analiza situația din filială.

"În afară că s-a implicat activ în campania unui candidat de la PP-DD nu am nimic altceva să îi reproșez. Da, consider că trebuie exclus din partid. Astfel de acte nu pot fi tolerate, indiferent din partea cui vin, în interiorul unei structuri care urmărește în primul rând interesul partidului. Aștept decizia BPN de astăzi și cred că, în cursul săptămânii viitoare sau săptămâna aceasta conducerea Biroului Permanent Național se va deplasa la Constanța și vom discuta acolo toate aspectele acelei implicări în campania contra-candidatului nostru. Atât eu, cât și Organizația Constanța credem că ar trebui demis", a afirmat liderul PDL Constanța, Gigi Chiru.

"Nu mai departe decât joi când vom analiza situația din Constanța pe baza unui program stabilit o să discutăm la fața locului și după ce vom avea toate punctele de vedere luni o să facem propunerile necesare în BPN, astăzi nu", a precizat Blaga, întrebat dacă se va discuta în ședința BPN de ieri excluderea lui Sever Voinescu.

Totodată, întrebat fiind dacă Sever Voinescu se situează în afara partidului din acțiunile sale, Blaga a răspuns: "Nu m-aș fi așteptat de la un coleg din conducerea partidului, era vicepreședinte, să facă campanie pentru un candidat de la alt partid. Dar discutăm toate lucrurile acestea cu toate datele săptămâna viitoare".

El a adăugat că nu vrea să îngrădească nimănui dreptul la opinie, dimpotrivă, dar că, din punct de vedere al partidului, ar fi corect ca aceia care au ceva de spus să spună în interior.

La Colegiul Director al PDL desfășurat în decembrie anul trecut, Sever Voinescu și-a dat demisia din funcția de vicepreședinte al par-tidului ca urmare și a cererii venite în acest sens din partea liderului democrat-liberal de Constanța. Gigi Chiru a acuzat atunci faptul că Sever Voinescu a sprijinit în campania de la parlamentare candidatul PP-DD de pe colegiul pe care a candidat și el, respectiv pe fostul deputat Maria Stavrositu. 


Comentează știrea

Hanibal
15 ianuarie 2013
Chiru se vrea lider national

Blaga va discuta. Ce si cu cine ? Inainte de alegeri,dupa cum stim,a refuzat sa discute cu dna Stavrositu si l-a sprijinit pe Chiru.Deci n-a vrit sa cunoasca opinia dnei Stavrositu.Daca dna Stavrositu reusea sa devina senator, atitudinea lui Blaga ar fi justificata. Ar trebui sa-l ingrijoreze in primul rand incapacitatea lui Voinescu de a influenta pozitiv campania dnei Stavrositu. Pentru asta ar trebui criticat si sanctionat. Acest Buldog cu pretentii de lider ,face jocul lui Chiru. care este meschin si razbunator. Blaga a regizat direct sau indirect actiunile antistatutare si de rafuiala manifestate la PDL Constanta. Dl Blaga era dator sa actioneze pentru mentinerea unor relatii normale in organizatiile de partid,nu sa cultive atitudinile partizane.Nimeni din conducerea PDL n-a avut intentia de a analiza situatia permanent ostila si nestautara din Constanta.Nimeni n-a dus o politica de prevenire a situatiilor conflictuale de la Constanta si nu numai de aici.Avem inca o data dovada ca statutul este doar un un document formal redactat astfel incat sa se poata comite abuzuri si ilegalitati in politica interna de partid. In situatia grea in care se afla PDL,dl Blaga are,dupa cum declara, o singura dorinta : sa adune 5000 de oameni.El vrea un miting de sustinere a propriei persoane,dar s-ar putea sa aiba surprize nedorite. Un lucru este cert.Vremea liderilor de tip Blaga a tecut . Si de data asta,faptul ca nimeni nu se sinchiseste de parerea membrilor de partid este dovedit cu prisosinta.

ALT SEVER
15 ianuarie 2013
CURVARASIA POLITICA

O.K.,DAR MADAM STAVROSITA DE CE NU ESTE PE LISTA EXCLUDERILOR? INCOMPETENTA ASTA CARE NU A FACUT PRACTIC NIMIC IN TIMPUL MANDATELOR AVUTE,INTRIGANTA SI OBSEDATA DE FUNCTII SI TITLURI INCA TRAGE SFORI SI BAGA ZAZANIE PENTRU UN OS DE ROS.

Val
15 ianuarie 2013
Nu stii,intrebi!

Ca si altii,ca doar nu sunt unicii perdanti,liderii PDL au practicat politica ,,la plesneala'' , au crezut ca scena politica e ca la teatru,unde chiar daca se joaca prost,oamenii aplauda macar din politete. Ei bine,oamenii au cam huiduit pentru ca au pierdut nu cativa lei de bilet,ci au fost practic talhariti la salarii,locuri de munca,sperante de mai bine.Politicienii stiu ca exista oameni foarte destepti,bine pregatiti,din n domenii, care i-ar putea consilia dar nu si nu! Nu vor sa se spuna ca ,,ei e incapabili'' si pana-n panzele albe vor ramane orgoliosi si ignoranti.Acele panze albe vor fi giulgiu la inmormantarea partidelor care nu reflecta idealul locuitorilor tarii. Amin!

bobo
15 ianuarie 2013
de unde sa o excluda amice?

din cocina lui DIACONESCU, ea a fost de mult timp exclusa din partid, atat ii trebuia lui chiru sa aive un mare tradator activ (maria ciumac) in campanie ca ii facea asta exact ca la locale cand a dat telefoane pe la oameni pe acasa sa-l sustinem pe palaz de la unpr si nu pe chiru de la pdl.

Răspuns la: CURVARASIA POLITICA
Adăugat de : ALT SEVER, 15 ianuarie 2013
O.K.,DAR MADAM STAVROSITA DE CE NU ESTE PE LISTA EXCLUDERILOR? INCOMPETENTA ASTA CARE NU A FACUT PRACTIC NIMIC IN TIMPUL MANDATELOR AVUTE,INTRIGANTA...

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4568 secunde