Gorghiu: Discuțiile privind Codul Fiscal trebuie să fie publice

59
Gorghiu: Discuțiile privind Codul Fiscal trebuie să fie publice - discutiilepecodulfiscal13-1439302276.jpg

Articole de la același autor

Copreședintele PNL Alina Gorghiu spune că invitația PNL la consultări a primit răspuns favorabil din partea liderilor UDMR, UNPR, PSD și ALDE și că este de acord cu propunerile UNPR și PSD ca discuțiile să fie mai întâi pe Codul Fiscal și cu specialiștii, arătând că acestea trebuie să fie publice.

"Pentru prima oară după 1989, politicieni din toate partidele importante se vor așeza la aceeași masă pentru a discuta despre proiectele importante ale României. Am propus șase teme de importanță națională care nu au o încărcătură doctrinară, deci pot face obiectul unei înțelegeri între partide, indiferent de orientarea lor politică (...)Mă bucur că inițiativa noastră a primit un raspuns favorabil din partea liderilor politici. Le mulțumesc, în acest sens, președintelui UDMR, Kelemen Hunor, președintelui UNPR, Gabriel Oprea, președintelui PSD, Liviu Dragnea și copreședintelui ALDE, Călin Popescu Tăriceanu", scrie pe Facebook, Alina Gorghiu.

Ea a arătat că aceste discuții vor porni de la Codul Fiscal, așa cum a propus UNPR și că este de acord și cu PSD ca, în primă fază, să fie discuții cu specialiștii partidelor, urmând să fie finalizat calendarul tutuor consultărilor.

"Vom demara aceste discuții de la o temă de actualitate, noul Cod Fiscal, așa cum a propus UNPR. Sunt de acord și cu propunerea PSD, ca într-o primă fază să facem o discuție la care să participe specialiștii partidelor", a menționat Gorghiu.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.1172 secunde