Guvernul a cheltuit peste un milion euro pentru călătorii în străinătate

663

Articole de la același autor

Guvernul a încheiat deja, în perioada care a trecut de la începutul anului, contracte de aproape cinci milioane lei (peste 1,1 milioane euro) pentru călătorii în străinătate, convorbiri la mobil, televiziune prin cablu, servicii de protocol pentru demnitari, bidoane cu apă și aranjamente florale.

Contractele au fost încheiate aproape exclusiv prin cumpărare directă și negociere fără publicarea prealabilă a unui anunț de participare la licitație.

Banii vor fi astfel cheltuiți pentru administrarea și protejarea bazei materiale destinată activității de reprezentare și protocol și servicii de telefonie mobilă pentru demnitari, precum și pentru achiziție de bidoane apă potabilă și pahare de unică folosință, lentă tricoloră, ștampile cu autotușare și etichete autocolante tip hologramă.

Alți bani vor fi scoși din buget pentru cumpărarea de bilete de avion pe ruta București-Bruxelles-București, București-Luxemburg și București-Geneva-București, aranjamente florale, televiziune prin cablu, servicii de stenografiere a ședințelor de Guvern și de traducere simultană engleză-română și franceză-romană, accesorii informatice.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3699 secunde