Guvernul alocă administrațiilor locale noi fonduri pentru programele de infrastructură

284
Potrivit informațiilor publicate ieri pe site-ul Guvernului României, administrațiile locale vor primi fonduri de la bugetul de stat pentru continuarea unor proiecte de dezvoltare a infrastructurii în mediul rural și pentru finanțarea unor cheltuieli de strictă urgență.
Astfel, au fost alocate 302,5 milioane lei pentru continuarea unor proiecte derulate de administrațiile locale selectate în baza criteriilor Ordonanței Guvernului nr.7/2006 și care au în vedere dezvoltarea unor rețele de apă-canal în cadrul Programului de dezvoltare a infrastructurii din mediul rural pe anul 2010. Alte 97 milioane de lei au fost alocate ieri administrațiilor locale pentru finanțarea unor cheltuieli de strictă urgență.
"Programul de dezvoltare a infrastructurii din mediul rural a demarat în 2006, valoarea lui fiind, până în 2012, de 4 miliarde lei pentru partea de infrastructură (ce cuprinde rețele apă, canal, rețele de distribuție apă, poduri, podețe, platforme menajere) și de 525 de milioane lei pentru componenta baze sportive în mediul rural. Banii au fost alocați autorităților publice locale în baza cererilor de finanțare depuse în cadrul Programului de dezvoltare a infrastructurii rurale", a explicat purtătorul de cuvânt al Guvernului, Ioana Muntean.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Luni, 20 Septembrie 2010
Stire din Politică-Administrație : Bilanțul lui Mazăre dă cu minus
Pagina a fost generata in 1.6649 secunde