Guvernul nu va prelungi starea de alertă în România. Dan Cărbunaru: Mâine, la miezul nopţii va expira

237
Guvernul nu va prelungi starea de alertă în România. Dan Cărbunaru: Mâine, la miezul nopţii va expira - guvern-1646672524.jpg
Purtătorul de cuvânt al Guvernului, Dan Cărbunaru a anunţat, luni, după şedinţa de Guvern, că nu se va prelungi starea de alertă în România, astfel că marţi, la miezul nopții, va expira starea de alertă.


„Sunt abilitat să vă comunic că va rămâne ultima zi, Guvernul nu va prelungi starea de alertă, mâine la miezul nopţii va expira starea de alertă în România”, a spus purtătorul de cuvânt al Guvernului.

Potrivit Realitatea.net Dan Cărbunaru a precizat că, în privinţa situaţiilor privind formularul de localizare a pasagerului (PLF) şi certificatul verde, Ministerul Sănătăţii va clarifica reglementările privind cele două categorii de documente, în perioada următoare.

Preşedintele Klaus Iohannis a anunţat, la sfârşitul săptămânii trecute, că starea de alertă impusă de pandemia de coronavirus nu va mai fi prelungită după data de 8 martie, având în vedere că "valul 5 este aproape a se încheia".

„Epidemia de COVID-19 se află pe o pantă accelerat descendentă la noi în ţară, iar valul 5 este aproape de a se încheia. Este momentul, deci, să luăm noi decizii legate de gestionarea acestei situaţii, decizii cu un impact major pentru viitor", afirma Iohannis, după o şedinţă privind gestionarea epidemiei de COVID-19, la care au fost prezenţi premierul Nicolae Ciucă şi mai mulţi membri ai Guvernului.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.1049 secunde