Iată cine îl înlocuiește pe Costin Avătavului în CLM Constanța

1166
Iată cine îl înlocuiește pe Costin Avătavului în CLM Constanța - solomonnn-1697817050.jpg

Articole de la același autor

Liberalul Costin Avătavului și-a dat demisia din Consiliul Local Municipal Constanța deoarece a fost numit în funcția de director adjunct al Portului Constanța. 
„Astăzi am renunțat la mandatul meu de consilier în cadrul Consiliului Local Municipal Constanța. Este o decizie grea dar vine ca urmare a preluării funcției de director general adjunct în cadrul CN Adminstrația Porturilor Maritime SA Constanța, fapt ce ar putea genera o posibilă situație de incompatibilitate. Chiar dacă nu voi mai deține o funcție în administrația locală, voi rămâne alături de echipa PNL Constanța, voi continua proiectele din cartier și voi participa la noi întâlniri alături de locuitorii Constanței. A fost o perioadă plină de provocări, cu multe împliniri și realizări și de aceea sunt recunoscător pentru că am făcut parte din Consiliul Local Municipal Constanța! Mulțumesc tuturor pentru încredere și cooperare!”, a declarat Costin Avătavului.
În consecință, PNL Constanța trebuie să propună pe altcineva în locul său. Potrivit liberalilor din Constanța, următorul aflat pe lista de supleanți este Ioan Solomon. Acesta a mai fost consilier local municipal și în mandatul 2016-2020.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.519 secunde