Iată cum arată centura Constanței înainte de inaugurare! GALERIE FOTO

3337

Articole de la același autor

Lucrările la Centura Constanței sunt  aproape gata, însă doar pe o porțiune. Inaugurarea planificată pentru data de 30 septembrie înseamnă practic permiterea circulației pe alți patru kilometri de centură, față de cei șapte inaugurați o dată cu tronsonul Murfatlar - Agigea al Autostrăzii Soarelui. 


Contactat telefonic, șeful Direcției Regionale de Drumuri și Poduri (D.R.D.P.) Constanța, Aidîn Ibram, a confirmat acest aspect declarând: "Nu este vorba despre o inaugurare, ci despre o dare în folosință a unei noi porțiuni. Despre inaugurare se poate vorbi doar atunci când un proiect este finalizat". De altfel, la fața locului, se poate vedea clar că noul pod de peste DN3 desparte o porțiune de centură realizată până la accesoriile de finețe, de o altă porțiune pe care abia se toarnă stratul de piatră. Astfel, dacă pe tronsonul dintre Portul Agigea și DN3, lucrările sunt la stadiul de montare a bordurilor, a stâlpilor de iluminat și a semnelor de circulație, centura spre Ovidiu arată precum un adevărat șantier cu cabluri de electricitate ieșite din postamente de ciment și straturi nenivelate de pământ și piatră pe care se întrezăresc două-trei utilaje. 


Muncitorii care se ocupau ieri de porțiunea de cinci kilometri ce urmează a fi inaugurată au declarat că stadiul este foarte avansat. Ieri, după-amiază aceștia executau lucrări de așternere a asfaltului în zona kilometrului 11+900, la podul de peste calea ferată. Lucrătorii au menționat că "în partea cealaltă", după pod, spre Ovidiu, "nu e nimic, doar s-a făcut terasamentul". 


"Actualmente se lucrează la calea doi, Agigea-Ovidiu, porțiune pe care se toarnă stratul unu de asfalt, AB2. Calea unu Ovidiu-Agigea este finalizată de la DN3 spre Agigea. După cum vedeți se montează bordurile, stâlpii de iluminat au fost amplasați, urmează a fi plasate și marcajele rutiere. Lucrările sunt aproape gata", a declarat unul dintre muncitori.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 03 Septembrie 2011
Stire din Eveniment : Gonea ca un nebun, cu 236 km/h
Pagina a fost generata in 0.5295 secunde