Ilie Floroiu, cetățean de onoare al Constanței. Ce i-a propus primarul Decebal Făgădău

663
2
Ilie Floroiu, cetățean de onoare al Constanței.  Ce i-a propus primarul Decebal Făgădău - floroiu-1514472342.jpg

Articole de la același autor

Ilie Floroiu, fostul director al CS Farul Constanța, a primit, joi, 28 decembrie, titlul de cetățean de onoare al municipiului Constanța. Distincția a fost oferită de primarul Constanței, Decebal Făgădău, care alături de acordarea titlului i-a propus și postul de consilier personal.

"Domnule Floroiu, îmi revine onoranta misiune de a vă înmâna titlul inițiat și votat în unanimitate de colegii mei, în semn de recunoaștere a activității dumneavoastră, a modului dumneavoastră de a fi, ceea ce pentru mine înseamnă un model de modestie, perseverență și muncă. Totodată, vă reiterez propunerea de a-mi fi consilier personal", i-a transmis primarul Decebal Făgădău.

Având în spate peste 40 de ani de carieră sportivă cu numeroase recorduri în atletism, Ilie Floroiu a mulțumit cu modestie pentru titlul pe care-l merită cu prisosință, însă nu a dat curs, deocamdată, invitației de a deveni consilier personal al edilului Constanței.

"Vă mulțumesc cu această ocazie pentru onoarea pe care mi-ați făcut-o, de a-mi acorda titlul de cetățean de onoare al municipiului Constanța. Domnule primar, vizavi de propunerea făcută de dumneavoastră, rămâne să discutăm după sărbători. Aș vrea să vă mulțumesc pentru sprijinul acordat sportivilor Clubului Farul Constanța. Este bine că sprijiniți sportul pentru că sportul înseamnă sănătate", a precizat Ilie Floroiu. 

Comentează știrea

Onoarea de a fi slugarnic
29 decembrie 2017
Cumintenia,supusenia se rasplateste

Fagadau a intrebat:..."Ilie Floroiu a fost un sportiv si un director tacut si cumintel ?(Raspuns :DA!) ...Ilie Floroiu a criticat vreodata partidul nostru ?(Raspuns:NU!).... S-a certat vreodata cu Mazare sau cu Nicusor ?" (Raspuns:NU !) ... Toti consilierii Fagadaului au strigat intr-un singur glas:... "Ilie Floroiu alaturi alti sporivi si sportive din Constanta,tenismeni si tenismene cunoscute,profesori universitari, istorici sau nu,mari arhitecti ai orasului,critici de arta,vestiti intelectiuali ai Constantei,profesori,profesorasi,doctori ,doctorasi sau marunti slujbasi nu au intrat in conflict cu partidul nostru pesedist si nici cu Mazare,leul Constantei.Ilie Floroiu nu a participat niciodata la proteste de strada impotriva partidului nostru.Ca proteste fac numai prostii.Ilie nu ne-a facut reclamatii la ziar sau la procuratura.Ilie Floroiu s-a distins prin mutenie,supusenie slugarnicie fata de PSD(fost PCR)..." BINE,a raspuns Fagadau,slugarnicia si mutenia se premiaza.Uite,Mos Gerila i-a adus un titlu de cetatean de onoare al Constantei sau al PSD-ului, ca-i totuna.Slugarnicia se premiaza....Ilie Floroiu trebuie sa ramana mut si sluga la PSD." ..EU,POSTAC OBRAZNIC, MA INTREB,ca am voie sa ma intreb,daca acest mare sportiv si distins director i-ar fi intrebat pe Fagadau sau pe Mazare sau pe Nicusor ce ganduri au cu Stadionul Farul aflat azi in ruina,ce planuri au cu viata sportiva din Constanta,MA INTREB,repet,daca azi Ilie Floroiu ar mai fi CETATEAN DE ONOARE al Constantei(sau al PSD-ului,ca-i totuna)? Slugarnicia fata de partid ,cumintenia si mutenia se rasplateste.Domnilor intelectuali,dragi sportivi mari sau mici,elevi si studenti fosti sau viitori,vreti favoruri de la partid sau un titlu de cetatean de onoare ? Vreti sa se bucure mamica voastra ? Da ? Atunci,ciocul mic ? Partidul e sus,PSD vegheaza.

Popescu
29 decembrie 2017
Adevar

Domnule primar aveti sportivi care au iesit campioni nationali ca si Floroiu Ex ,echipa de rugby, atleti cum este Cojocaru Daniel care mearita la fel de mult sa fie facuti cetateni de onoare. Cu tot respectul Floroiu nu a fost campion european, mondial, olimpic.Ati bagatelizat aceasta premiere

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4425 secunde