Gheorghe Dumitrașcu, propus cetățean de onoare, post-mortem, al județului Constanța

382
5
Gheorghe Dumitrașcu, propus cetățean de onoare, post-mortem, al județului Constanța - gheorghedumitrascu-1511361776.jpg

Articole de la același autor

Renumitul istoric și profesor Gheorghe Dumitrașcu va primi, post - mortem, săptămâna viitoare, titlul de cetățean de onoare al județului Constanța. Inițiativa îi aparține președintelui Consiliului Județean Constanța, Marius Horia Țuțuianu.

Gheorghe Dumitrașcu a predat la universitate, până în februarie 2010. De atunci și până anul acesta, când a decedat, el a lucrat la numeroase cărți. Ca o recunoaștere a valorii sale, omul de cultură constănțean a fost distins cu o serie de diplome de excelență și de onoare.

Mai mult decât atât, el a avut un rol important în ceea ce privește înființarea Universității "Ovidius" din Constanța și a fost unul dintre cărturarii care au obținut ridicarea Liceului "Mircea cel Bătrân" la rang de Colegiu Național.

Comentează știrea

Daca a fost un pesedeu sarguincios
23 noiembrie 2017
Daca l-a laudat pe Mazare

Daca a simpatizat cu Ciuma Rosie,votati.Hai sictir,Marius Horia Țuțuianu ! Bolsevici gretosi !

Murphy
23 noiembrie 2017
Mai bine mai tarziu decat niciodata !

E ok asa, mai bine mai tarziu decat niciodata ! Chiar merita acest mare om ,mare caracter.Fie si post mortem, este o recunoastere a marelui talent istoric, si nu numai ! Un patriot desavarsit, un caracter demn de invidiat, echilibrat si temperat. Dumnezu sa-l odihneasca in liniste si pace !

RasPutin
29 noiembrie 2017
Mirosuri grele...

Un propagandist ordinar al PCR, un latrau, mare caracter ? Mai baieti, mai murphuleț, iar sariți calul... Nu intelegeti ca vremea osanalelor se strica?

Matei
29 noiembrie 2017
Profesorul

Jigniți fără a cunoaște . Păcat !

Matei
29 noiembrie 2017
Profesorul

Nu vă onorează să vă revărsați veninul peste memoria unei personalități de seamă a Constanței.

Răspuns la: Mirosuri grele...
Adăugat de : RasPutin, 29 noiembrie 2017
Un propagandist ordinar al PCR, un latrau, mare caracter ? Mai baieti, mai murphuleț, iar sariți calul... Nu intelegeti ca vremea osanalelor se...
Pagina a fost generata in 0.5298 secunde