"Îmi doresc ca USL să nu se spargă"

200
Președintele PDL, Vasile Blaga, a declarat că nu susține o alianță sau o fuziune cu PNL în vederea unui candidat comun la alegerile prezidențiale și că PDL va avea propriul candidat.

"Nu. Eu cred că până la urmă clarificări politice din acest punct de vedere vor avea loc, dar deocamdată toate partidele au nevoie de clarificări interne. Și sunt în această etapă toate partidele. Nu doresc spargerea USL, să rămână așa. Împreună au reușit să transforme nemulțumirile poporului român în voturi, împreună să plătească. Nu fac parte dintre cei care cred că mâine dimineață se va sparge USL și va fi extraordinar de bine și că PDL-ul va câștiga puncte stând cu burta la soare. Va trebui în fiecare zi să arătăm derapajele de la tot ceea ce înseamnă democrație ale acestui Guvern. În acest moment, după câte știu, PNL-ul are un candidat la Președinție. Va avea și PDL-ul", a declarat Vasile Blaga. 

El a răspuns astfel întrebat dacă ar susține o fuziune sau o alianță cu PNL în vedere unui candidat comun la alegerile prezidențiale, dar și a adoptării, în același timp, a unui model precum cel german cu forțe de stânga și de dreapta clar delimitate pe eșichierul politic.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4393 secunde