Concurs Vasile Blaga vine să analizeze situația din filiala PDL Constanța

433
5
Vasile Blaga vine să analizeze situația din filiala PDL Constanța - vasileblaga-1358354294.jpg

Articole de la același autor

Democrat-liberalii constănțeni îl așteaptă, astăzi, începând cu ora 15.00, la Constanța, pe liderul partidului, Vasile Blaga, care va analiza situația filialei de la malul mării. Surse din cadrul partidului au declarat că, este posibil ca împreună cu Vasile Blaga să vină și secretarul general al PDL, Gheorghe Flutur, dar și alte persoane din conducerea Biroului Permanent Național al PDL.

La întâlnirea de astăzi va participa întreg Colegiul Director Județean al PDL Constanța care are aproximativ 100 de membri de partid.


"Pentru această întâlnire a fost convocat tot Colegiul Director Județean al PDL Constanța. În principiu, vor fi dezbătute probleme organizatorice interne, analizarea situației privind rezultatele alegerilor parlamentare, dar și solicitarea ca Sever Voinescu să fie exclus din partid", a declarat senatorul Gigi Chiru, președintele PDL Constanța.

Din câte se pare, Blaga nu ar avea reproșuri prea mari pentru filiala constănțeană deoarece, în cele din urmă, după redistribuirea mandatelor, aceasta și-a atins obiectivele propuse, însă se speră la o revigorare a tuturor organizațiilor PDL după înfrângerea de la parlamentare.

Privind în urmă, practic, filiala de la malul mării a obținut un scor destul de mic, Partidul Poporului Dan Diaconescu clasându-se înaintea PDL.

Mai exact, rezultatele obținute de filiala constănțeană au fost sub scorul național al partidului.

Totuși, dacă scorul obținut de filiala constănțeană a fost sub scorul național al par-tidului la nivel național, cei trei parlamentari de la ARD care au câștigat mandatele la redistribuire au obținut rezultate peste scorul național al partidului la nivel național.

Astfel, în urma redistribuirii mandatelor potrivit legii electorale, Alianța România Dreaptă (ARD) a obținut două mandate de deputați prin Dănuț Culețu (24,05 %) pe Colegiul 9 și Florin Gheorghe (21,79%) pe Colegiul 10, dar și un mandat de senator prin Gigi Chiru (24,13%).

În altă ordine de idei, Blaga vine la Constanța și pentru a discuta cu membrii filialei despre situația lui Sever Voinescu.

În urmă cu câteva zile, Chiru a declarat că, în opinia sa fostul vicepreședinte democrat-liberal Sever Voinescu ar trebui exclus din partid pentru că a făcut campanie electorală la alegerile parlamentare pentru un candidat al PP-DD, respectiv, pentru Maria Stavrositu.

Tot atunci, Vasile Blaga spunea că există o solicitare din partea organizației Constanța de excludere a lui Sever Voinescu, dar aceasta va fi discutată joi, la Constanța, când se va analiza situația din filială.

La rândul lui, Gigi Chiru a spus că decizia care se va lua în privința "subiectului Sever Voinescu" este foarte importantă pentru întreaga organizație.

"În afară că s-a implicat activ în campania unui candidat de la PP-DD nu am nimic altceva să îi reproșez. Da, consider că trebuie exclus din partid. Astfel de acte nu pot fi tolerate, indiferent din partea cui vin, în interiorul unei structuri care urmărește în primul rând interesul partidului. Atât eu, cât și Organizația Constanța credem că ar trebui demis", a afirmat liderul PDL Constanța, Gigi Chiru.

Rămâne de văzut ce se va întâmpla la ședința de astăzi, deoa-rece, cu siguranță, președintele PDL Constanța nu va scăpa de săgețile primarului de la Castelu, Nicolae Anghel, din câte se pare, singurul dispus să-l înfrunte pe diverse probleme interne.


Comentează știrea

Hanibal
17 ianuarie 2013
Blaga vine si analizeaza

Gigel a ajuns mare.Poate hotara soarta unui lider de la centru. El,ca si Blaga,nu concepe ca pot exista relatii de prietenie si colaborare.Gigel,autorul excluderii dnei Stavrositu si a altor persoane incomode pentru el,face parte din categoria mediocritatilor parvenite. Blaga cel fioros vine la Constanta ca carabinierii (sic) lui Offenbach,adica la spartul targului (organizatiei).Gigel Chiru are un singur merit: a continuat si desavarsit "opera" de desfiintare a organizatiei inceputa de Banias.Blaga vine la Constanta sa-l pedepseasca sever pe Sever Vinescu,de parca n-o putea face la Bucuresti.Voinescu merita sa fie sanctionat,dar nu pentru ca a ajutat-o pe Stavrositu ci pentru ca n-a fost in stare ca aceasta sa devina parlamentar.La fel de vinovati sunt si pedelistii care au sprijinit candidaturile celor alesi de PDL si care n-au reusit sa-si castige mandatul.Pe Blaga nu-l intereseaza ca membrii organizatiei si-au luat lumea-n cap si sediul e pustiu,ca organizatia a ramas pe mana lui Constantin si Chirila,doi perdanti de succes in campania electorala. Cei care trebuie analizati si exclusi,daca asa se pune "democratic" problema,trebuie sa fie Blaga si cei de teapa lui Chiru si a cetei lui de incapabili in politica dar de succes in afacerile personale.Blaga si Chiru manifesta o comportare de plutonieri majori de jandarmi care nu admit sa se vorbeasca in front.In final,actiunea lui Blaga este posibil sa se termine fie printr-un banchet cum numai Chiru si Constantin stiu sa organizeze.ori,potrivit traditiei printr-un scandal benefic pentru cei care-si asteapta randul .Vom vedea.Mai exista si posibilitatea ca membrii de partid "de rand" sa se adune la sediul organizatiei si sa le demonstreze celor "o suta" ca organizatia inca mai poate exista.dar fara ei.

sava
17 ianuarie 2013
Inculpatul Chiru

Judecătoria CONSTANȚA CONSTANȚA Dosare Informații detaliate despre dosar Numãr unic dosar: 29449/212/2012 Înregistrat în data de: 21.11.2012 Obiect dosar: infracțiuni la alte legi speciale art.109 alin.1 din Legea 67/2004 Materia juridicã: Penal Stadiu procesual: Fond Părți: CHIRU CHRISTIAN GIGI : Inculpat FUNDATIA UMANITARA CHRISTIAN GIGI CHIRU : Inculpat FUNDATIA UMANITARA CHRISTIAN GIGI CHIRU PRIN PRIN PRESEDINTE IVASCU AURELIAN : Inculpat CĂI DE ATAC: Tip acțiune Data declarare Cine declara Pagina 1 TERMENE DE JUDECATÃ: Data Detalii 21/12/2012 Amână cauza Solutie: Amână cauza la data de 08.02.2013 față de lipsa părților 08/02/2013

bobo
17 ianuarie 2013
SINGURUL CARE SE LUPTA CU MAFIA MAZARISTA,

SINGURUL CARE SE LUPTA CU MAFIA MAZARISTA, STAVROSISTA, PALAZISTA SI PORCISTA ESTE DOMNUL CHIRU. Felicitari pentru reusita si speram ca acum sa avem prima caramida pusa impotriva administratiei nenorocite a lui mazare & poricini....

DANY
17 ianuarie 2013
BRAVO CHIRU

Este singurul politician adevarat care a demonstrat ca are coloana vertebrala.A inceput curatenia in partid ,curatenie care trebuie continuata ,iar urmatorul pe lista trebuie sa fie guralivul de Niki Anghel,nu avem nevoie de astfel de oameni...Felicitari domnule Chiru pt perseverenta.

dan
18 ianuarie 2013
prudenta

Dl Blaga trebuie sa aiba f. mare grja cu salamandrele de la malul marii,deoarece isi pot scimba culoarea rapid si fara scrupule.Niste oameni ingusti la minte care inteleg prin a face politica doar luptind intre ei. Sper ca dl Blga sa aiba forta necesara pt.a sparge aceasta gasca de oameni erodati si sa faca loc oamenillor cu adevarata valoare.Altfel PDL CTA o sa ramina acelasi partid sters ca si pina acum,oricind la mina lui mazare.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5375 secunde