În 2011 salariile bugetarilor vor crește în medie cu 10%

383

Articole recomandate

Premierul Emil Boc a afirmat, ieri, că în 2011 salariile bugetarilor vor crește în medie cu 10% în raport cu cele diminuate, iar dacă procesul de restructurare va avea succes procentul de creștere a veniturilor angajaților din aparatul bugetar ar putea fi mai mare, potrivit Agerpres.
"Procesul de restructurare a aparatului bugetar este absolut necesar. De aceea, ce se conturează în momentul de față este următorul lucru: în 2011 salariile bugetarilor vor crește în raport cu diminuarea pe care au suferit-o acum cu 25%. Și vreau să fiu foarte direct și să spun pe cifre. Că va crește este clar. Cu cât va crește se pune întrebarea. Vor crește cu cât ne vom permite noi ca țară să ne întreținem", a declarat Emil Boc, la postul public de radio.
El a precizat că, din analizele de la Ministerul Finanțelor, masa salarială pentru 2011 este de 39 de miliarde de lei, iar dacă nu se acordă al 13-lea salariu atunci vom putea avea pentru anul viitor o creștere a salariilor în raport cu cele diminuate cu 10%.
Dând asigurări că va exista în 2011 o creștere a salariilor bugetarilor cu cel puțin 10%, în funcție de reușita procesului de restructurare, primul-ministru a precizat că Guvernul lucrează tocmai la accelerarea restructurărilor.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.6279 secunde