Concurs Deputații vor dezbate Legea ANI în sesiunea extraordinară din 16 august

1639

Articole recomandate

Biroul Permanent al Camerei Deputaților a decis, ieri, convocarea plenului în sesiune extraordinară în data de 16 august, pe ordinea de zi figurând legea ANI, precizează Mediafax.
Președintele Camerei Deputaților, Roberta Anastase, a declarat, după ședința conducerii acestui for legislativ, că Biroul Permanent a stabilit să sesizeze Comisia Juridică în ceea ce privește decizia Curții Constituționale referitoare la neconstituționalitatea Legii privind exercitarea funcțiilor și demnităților publice pentru modificarea și completarea Legii nr. 144/2007.
"Biroul Permanent al Camerei Deputaților a decis sesizarea Comisiei Juridice pentru a analiza această decizie a CCR și a veni cu un raport care să pună în acord cu decizia Curții Constituționale legislația în privința funcționării ANI", a spus Roberta Anastase.
Ea a precizat că pe ordinea de zi a plenului Camerei, care se va întruni în sesiune extraordinară în 16 august, va figura Legea ANI.
Anastase a menționat că, în cadrul Biroului Permanent, grupul PNL a solicitat completarea ordinii de zi cu încă două proiecte de lege, care se află la Comisia de Buget-Finanțe, respectiv propunerea legislativă privind combaterea plăților întârziate și un proiect de lege pentru aprobarea unor măsuri de reducere a taxelor și impozitelor.
Ea a arătat că această propunere a Biroului Permanent cu privire la ordinea de zi va fi supusă plenului Camerei în data de 16 august.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3479 secunde