Palaz:

"În 2012 vreau o Constanța fără papițoiul de Madagascar"

2168
13

Articole de la același autor

Prefectul Claudiu Palaz a vorbit într-o postare pe blog-ul său personal despre așteptările pe care le are de la anul 2012, menționând printre altele că și-ar dori o "schimbare majoră pentru Constanța".

Reprezentantul Guvernului în teritoriu vorbește despre "ponoasele" pe care atât județul, cât și municipiul au trebuit să le tragă din cauza politicii pe care Radu Mazăre și Nicușor Constantinescu o practică, rezumând întreaga lor activitate în două cuvinte: PÂINE și CIRC.

"De la 2012 aștept schimbarea care să arate o altă Constanța. Veselă, cu-rată, mândră, autentică. O Constanța fără PÂINE și CIRC. Un oraș al valorilor. Un județ al marilor investitori. Nu vreau să mai fim persiflați de alții, care ne întreabă dacă nu ne-am săturat de adormitul din intersecție sau de papițoiul de Madagascar care au obosit în funcțiile pe care le dețin de-atâția ani și și-au mutat cartierele generale prin cârciumi sau cluburi autohtone, atunci când nu migrează prin țările calde. Vreau să nu mai auzim de baroni locali și de acoliții lor care votează în ședințele de consiliu local sau județean tot ce li se dictează. Nu va fi ușor. Știm de ce sunt în stare cei care de ani de zile profită de faptul că au pus stăpânire pe orașul și pe județul acesta, transformându-le în feude proprii. Știm că manipularea și dezinformarea fac parte din arsenalul lor și mă aștept să fim martorii unei campanii electorale agresive și mur-dare. Dar știm și că noi, constănțenii, nu suntem mulțumiți de cum arată Constanța, de faptul că ne-am pierdut poziția fruntașă în topul localităților României, că nu mai putem accepta să fim reprezentați de oameni cărora nu le mai pasă de cum arată orașul și județul nostru", spune Palaz.

De asemenea, prefectul le amin-tește locuitorilor Constanței că "2012 este anul în care ei pot spune STOP nedreptăților retrocedărilor abuzive, betonării spațiilor verzi, readucerii în peisajul urban a cozilor comuniste, asfaltărilor de mântuială făcute doar cu scop electoral, plantării de benzinării în imediata apropiere a blocurilor, distrugerii valorilor autentice ale Constanței și înlocuirii acestora cu show-uri de import, umilirii și jignirii medicilor, pensionarilor, artiștilor".

De ce alegeri comasate

În același context, Palaz a vorbit despre viziunea asupra comasării alegerilor și a explicat de ce consideră această variantă una optimă pentru scrutinul din toamnă.

"Mă număr printre susținătorii ideii de comasare a alegerilor nu numai pentru că aparține Guvernului pe care-l reprezint, ci și pentru că propria experiență în administrație mi-a permis să cunosc îndeaproape problematica organizării și derulării proceselor electorale. (…) Știu câtă logistică, câte resurse umane și financiare implică operațiunile electorale, ca să nu mai vorbesc de blocajele în activitatea atâtor instituții implicate în buna organizare și desfășurare a acestora. Tocmai de aceea, apreciez în cunoștință de cauză că sincronizarea alegerilor reprezintă o eficientizare a procesului electoral. (…)Sunt voci care spun că românii vor fi derutați, că vor face confuzii, dar este un argument care nu stă în picioare. Românii nu sunt proști, cum insinuează cei care se opun comasării și spun că alegătorii nu s-ar descurca cu mai multe buletine de vot. Românii știu să facă diferența dintre primar, consilier local, președinte de consiliu județean, consilier județean, senator și deputat", a declarat prefectul Claudiu Palaz. 

Comentează știrea

13 comentarii. Pagina 1 din 2. Click pe pagina dorită : 1 2 
1946 si 2012=diktatura
7 ianuarie 2012
AntiDobiBoK

Mai,Palazu Mic!!,vad ca nu te simti bine,daca nu ai zilnic portia de "sechetir babana".N-ai sughitat dupa ce Ionii din Constanta si judet,au primit plicurile prin posta Romana cu asa zise felicitari???!!!.Cu ce si de unde bani,mai DobiBoK S.A. ???????????

Miruna
7 ianuarie 2012
mai,eu vreau sa scapam in1rand de haitele de maidanezi, care colcaie peste tot,guonaiele,constructiile abuzive,gropile de gunoi,daramturrile si lipsa de spatiu verde...si de toti cei care au nenorcit orasul cu acestea

dar cum e evident ca mazare a facut toate aceste nenorociri abatute asupra orasului e clar ca doar daca pleaca el si compania orasul acesta va mai respira atat la propriu cat si la fugurat ca a sufocat orasul cu dictatura lui de 'ca(ti)fea''braziliana,hondurasiana,venezueleana,papua noiua guineeana .:)).cine o veni in locul lui,nu stiu,nu am nicio alegere moementan dar sa scapam naibii de drogatul care si-a intins tentaculele mafiei personale peste tot orasul si judetul(prin nicusor).Si ,daca macar mafia nu e vizibila pt prostii si fraierii care il cred ,macar haitele de caini si gunoaiele care sunt peste tto mai ales in ultimii 2 ani ,constructiile aiurea peste tot si lipsa de spatiu verde ar TREBUI SA O VADA TOTI CONSTANTENII!!!!!!

geo
7 ianuarie 2012
vrabia malai viseaza

Atit ne mai trebuie machidoni la primarie ca sab fure tot si putem sa ne punem streangul de git ,eu zic mai repede sa scapam de tine si de restul machidonilor din pdl

rex
7 ianuarie 2012
ai devenit un personaj din Caragiale

Daca tu astepti schimbarea la Constanta, noi cei multi asteptam schimbarea in ROMANIA, sa se termine cu CIUMA PORTOCALIE, cu cei ce au indobitocit pe multi cu minciunile lor (tu esti unul dintre ei), voi a-ti dat paine si circ, voi manipulati pe cei slabi, iar cu "romanii fac diferenta la alegeri" nu v-ati pus intrebarea - de ce conduceti aceasta frumoasa tara- . raspunsul este : din naivitatea unor romani si din furaciune- unde excelati : ex_alegerea CIUDATENIEI de la Cotroceni.

SECRET SERVICE
7 ianuarie 2012
SI PREFECTUL LA DNA??

DE CURAND..FIRMA CARE DETINEA CONSTANTA TV -CTV DETINUTA DE CLAUDIU PALAZ PRIN INTERPUSI ESTE CONTROLATA DE DNA PENTRU FRAUDA SI SPALARE DE BANI!. MAI PRECIS PENTRU CA AU TRECUT ACTIVELE SI APARATURA DE PE O SOCIETETE AFLATA SUB SECHESTRU PENTRU A-SI PLATI DATORIILE, PE ALTA FIRMA... ASTA CARE O CONTROLA PREFECTUL CU PRIETENII SAI.

bonduelle
7 ianuarie 2012
Toti vreti doar sa semnati precum "primarii"

Daca chiar doreati Constanta fara matracucu papuas, va interesati de ce dosarul malgasului intocmit de DNA, mucegaieste prin sertarele ICCJ sau de ce Tembeleneptun este, un SRL, este sponsorizat din bugetul public...

Dash
7 ianuarie 2012
D-le Prefect

Ca să scăpăm de mârlanul de Mazăre cu cei 7 ani de ghetou, ar trebui interzis boșorogilor din acest oraș să mai voteze.

marian
8 ianuarie 2012
hi

Credibilitatea ta si a intregului partid pe care il reprezinti tinde spre 0 domnule prefect!Pana acum numai ati taiat pensii,salarii,ati marit taxele fara a veni nici macar cu o idee sau investitie care sa aduca bani la buget.O sa ai mult de munca ca sa demonstrezi ca ai intentii bune.Pana atunci lasa-i pe aia care au facut ceva bun pentru constanta!

ady
8 ianuarie 2012
cine vorbeste

Uite cine vorbeste,cel care pana acum ceva timp facea afaceri ilegale cu mAZARE ...!!!El e un papitoi si tu un maimutoi nesuferit si ingamfat asa ca lasa-nee ca nu esti tu omul potrivit sa ne spui noua ce ne dorim.

un constantean
8 ianuarie 2012
vrem schimbarea, dar sa ai cu cine.

Sunt sigur ca muuult peste 50% din constanteni ar vrea sa-l schimbe pe Mazare. Dar problema e ca nu ai cu cine sa il schimbi deocamdata. Schimbam un hotz de bucueresti cu un machidon hotz... sau cu un fost ospatar (gigi chiru).. Haida Na!!!! Poate va rasari totusi, pe ultima suta de metri vreun candidat.. fie el si independent care sa tina cu constanta, sa ne scape de dictatura machidonilor lui Palasz si de papagalul de Brazilia.

13 comentarii. Pagina 1 din 2. Click pe pagina dorită : 1 2 

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3997 secunde