"În această lună lansăm manifestul polului de centru-dreapta"

294
Președintele Inițiativei Civice de Centru-Dreapta, Mihai-Răzvan Ungureanu, a declarat că pe 20 august liderii de centru-dreapta care pregătesc alianța electorală pentru alegerile parlamentare vor lansa un document programatic cuprinzând denumirea, sigla și programul polului politic nou-înființat iar până la finele lunii se urmărește parcurgerea tu-turor demersurilor juridice necesare înființării alianței.
Ungureanu a susținut că, până la finele lunii august, vor fi puse la punct toate mecanismele permise de lege pentru a se constitui din punct de vedere legal și platforma politică.
"Urmează ca, mai apoi, în septembrie, să putem avea încheiate programul de guvernare, poziția noastră referitoare la problemele esențiale ale țării și ale cetățenilor României, felul în care ne vom construi candidaturile pentru toamnă și, bineînțeles, toate momentele tactice pe care le vom desfășura în viitoarea campanie electorală", a spus Mihai-Răzvan Ungureanu.
La discuția informală de la sediul ICCD din partea PDL au participat președintele democrat-liberalilor, Vasile Blaga, prim-vicepreședintele Cezar Preda, vicepreședintele Radu F.Alexandru și Adriean Videanu, președintele interimar al democrat-liberalilor bucureșteni. Alături de aceștia s-a aflat o delegație a PNȚCD condusă de președintele partidului, Aurelian Pavelescu, președintele Partidului Noua Republică, Mihail Neamțu, și Adrian Papahagi, vicepreședintele Fundației Democrat Creștine.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3321 secunde