Dănuț Culețu:

"În Alianța DA Constanța, ușile sunt deschise!"

326
Președintele Forței Civice Constanța, deputatul Dănuț Culețu, și președintele PNȚCD Constanța, consilierul local Tudorel Chesoi, au organizat, ieri, o conferință de presă, în cadrul căreia au prezentat protocolul Alianței Dreptate și Adevăr și viziunea celor doi asupra acestei alianțe pe plan local. 

În opinia deputatului Dănuț Culețu, Alianța DA îmbină tradiția și experiența PNȚCD cu viziunea și entuziasmul nou al Forței Civice și este primul pas spre unitatea dreptei pe scena politică românească.

El a mai precizat că era nevoie de o coagulare a dreptei care să propună o altfel de politică, iar unificarea dreptei începe cu protocolul dintre PNȚCD și Forța Civică. Totodată, Culețu a vorbit despre principiile care guvernează Alianța DA. 

La rândul lui, Chesoi a spus că, pentru început, pe plan local vor avea loc câteva etape organizatorice. Astfel, se va forma un for de conducere la nivel județean, deoarece ținta principală a noii Alianțe DA este de a ajunge la guvernare. De asemenea, se intenționează înființarea mai multor filiale în județ care să aibă candidați la viitoarele alegeri. De departe, primul obiectiv este pregătirea unor candidați pentru alegerile europarlamentare. 

Și profesorul Andrei Gheorghe, de la PNȚCD, a spus că scopul principal al acestei alianțe este de a promova oameni împliniți profesional în domeniile în care activează. Cu alte cuvinte, el a atras atenția că trebuie promovate valorile și nu oportuniștii. 

Totodată, prezentă la conferința de presă de ieri, Cristina Angheluță, președintele Organizației Municipale a Forței Civice Constanța, a spus că formațiunea politică pe care o reprezintă nu este de acord cu modalitatea în care se aplică acum timbrul de mediu, motiv pentru care se va iniția o lege care să elimine această taxă. 

Întrebat dacă, în actualul context politic, cei de la Alianța DA ar primi anumiți democrat-liberali, Dănuț Culețu a răspuns afirmativ. 

"În Alianța DA Constanța, ușile sunt deschise. Oricine este dreapta și dorește să construiască alături de noi este așteptat", a spus Culețu. Totuși, el a ținut să atragă atenția că nu ar fi preferați cei care au probleme cu justiția sau cei care au probleme morale deosebite.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4004 secunde