În comuna Albești se va organiza 1 Decembrie autentic, rural și orientat către comunitate

276
În comuna Albești se va organiza 1 Decembrie autentic, rural și orientat către comunitate - albesti-eveniment-1700827645.jpg

Articole de la același autor

Anul acesta, administrația locală din comuna Albești, în parteneriat cu Asociația „Gene Dobrogene”, organizează o acțiune de 1 Decembrie orientată responsabil față de natură.

Asociația „Gene Dobrogene” și membrii săi invită toți cetățenii comunei Albești, și nu numai, să petreacă un 1 Decembrie autentic, rural și orientat către comunitate.

„Pe data de 1 decembrie 2023 va avea loc un eveniment pentru toți pasionații de mediu și de experiențe autentice, în satul Cotu Văii, comuna Albești, județul Constanța, care va consta într-o amplă ecologizare a Canaralei Cotu Văii, zonă naturală reprezentativă pentru sat, alături de voluntari și membri ai comunității. Cu acest prilej vor avea posibilitatea de a explora trasee turistice și peisaje naturale dobrogene din comuna Albești și o cină tradițională românească, gătită la focul vetrei și servită în aer liber”, au anunțat reprezentanții Primăriei Albești.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5281 secunde