"În două săptămâni decidem asupra restructurărilor de personal bugetar"

259
Vicepremierul Liviu Dragnea a declarat, astăzi, că în maximum două săptămâni Guvernul va decide asupra restructurărilor de personal și reducerii cheltuielilor la nivelul administrației centrale, inclusiv a ministerelor, dar și eliminarea posturilor vacante. 

Dragnea a declarat că la nivelul administrației locale va fi scoasă regula angajării bugetarilor după sistemul la șapte persoane plecate din sistem o persoană angajată, însă vor fi eliminate și posturile vacante care sunt bugetate la nivelul administrației locale.

"În ceea ce privește administrația centrală, cred că într-o săptămână, două, o să finalizăm analiza și o să avem pe masă reduceri ale cheltuielilor de personal și ale celor cu bunuri și servicii. Tot sistemul va fi restructurat în așa fel încât după această restructurare pe administrația locală să nu fie angajări în plus - pentru că există această posibilitate -, iar pe administrația centrală cheltuielile de personal să fie mai mici, și aici toate posturile vacante în principiu vor fi anulate", a declarat Dragnea, menționând că media reducerilor vor fi de 10-15%.

Vicepremierul a susținut că în maximum două săptămâni va fi luată o decizie și în ceea ce privește restructurările la nivelul tuturor ministerelor prin care să fie operată o reducere a cheltuielilor de personal, citat de Mediafax.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.8395 secunde