Grădinița din Topraisar, finalizată până la toamnă

292
Grădinița din Topraisar, finalizată până la toamnă - steliangheorgheprimartopraisar1-1364818271.jpg

Articole de la același autor

Aflat la al patrulea mandat în fruntea administrației locale din comuna Topraisar, primarul Stelian Gheorghe de la PSD continuă strategia de dezvoltare a localității. 

Unul din cele mai importante proiecte care i-a dat ceva bătaie de cap vizează construcția unei grădinițe la standarde europene, dar, edilul spune că nu se dă bătut iar la toamnă copiii vor studia într-o unitate de învățământ nouă.

"După cum știți, am tot avut probleme cu grădinița nouă din Topraisar a cărei lucrare a început în anul 2008. Această investiție s-a derulat cu dificultate, din cauza faptului că, Ministerul Educației nu a mai alocat sumele necesare finalizării instituției. Totuși, cu bani de la bugetul local am reușit să facem acoperișul, astfel riscam ca o parte din lucrare să se degradeze în timpul iernii. Clădirea în care va funcționa grădinița este în regim P+1, cu șase săli de clasă, vestiare, toalete, dușuri, cabinet medical, loc de joacă pentru cei mici, în total având o capacitate de 160 de locuri. Ne-am propus ca în acest an, la toamnă, să finalizăm construcția cu bani de la bugetul local", a spus Stelian Gheorghe. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.3059 secunde