"În mandatul meu s-au construit primele locuințe pentru tineri din ultimii 20 de ani"

472
2
Primarul orașului Eforie, Ion Ovidiu Brăiloiu, și-a prezentat, astăzi, într-o conferință de presă, realizările din timpul celor două mandate ale sale, începând din 2004 și până în prezent. Alături de el s-au aflat arhitectul șef al orașului, Dan Leu și Cecilia Crețu de la departamentul care se ocupă cu atragerea fondurilor europene.

Potrivit edilului, în toată această perioadă au existat șase domenii în care a punctat principalele priorități, cum ar fi dezvoltarea orașului, economia locală și turismul, mediul, solidaritatea socială, atragerea de fonduri europene și managementul performant, cele mai multe dintre proiecte fiind realizate.

Printre altele, el a mai menționat că, în mandatul său, au fost construite primele locuințe de după 1988. Mai exact, este vorba de cele patru blocuri noi cu 60 de locuințe repartizate a căror investiție se ridică la șapte milioane de lei.

"Primăria orașului Eforie a atras fonduri substanțiale de la Guvern, care au fost completate cu investiții de la bugetul local și a reușit astfel să construiască primele locuințe pentru tineri din ultimii 20 de ani. Totodată, în ceea ce privește locuințele sociale vreau să spun că, Primăria Eforie poate onora toate solicitările. De asemenea, la sectorul privind dezvoltarea orașului se poate menționa și anveloparea a șase blocuri care a dus la creșterea confortului termic din case și la reducerea cheltuielilor", a spus Brăiloiu.

Comentează știrea

andrei
8 aprilie 2012
*

este adevarat ca s-au facut multe pentru eforie si asta datorita lui brailoiu.

vasile
8 aprilie 2012
brailoiu

bravo primarului brailoiu, avem un oras frumos, sunt mandru ca locuiesc in eforie.inca o data bravo brailoiu

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.075 secunde