În Mangalia a început furnizarea agentului termic

168
1
În Mangalia  a început furnizarea agentului termic - calorifer-1384405581.jpg

Articole de la același autor

Reprezentanții Goldterm Mangalia anunță că, începând de ieri, în Mangalia se distribuie agentul termic necesar încălzirii locuințelor pe timp de iarnă. 

Lucrările de reparații la instalațiile de distribuție a agentului termic au fost finalizate, iar în perioada 15 octombrie - 1 noiembrie s-au efectuat probe la rece pe toate rețelele blocurilor din oraș, astfel că problemele apărute pe rețelele de distribuție au fost remediate în timp util.

Autoritățile locale precizează că prețul gigacaloriei va rămâne și în această iarnă la valoarea de anul trecut, respectiv 295 de lei/giga-calorie. Reprezentanții societății furnizoare de agent termic susțin proiectul branșamentului pe ori-zontală, astfel încât, pe viitor, rău-platnicii să poată fi debranșați fără a fi afectați ceilalți locatari.

Consumatorii care întâmpină probleme de orice fel, la pornirea încălzirii în apartament, sunt rugați să contacteze telefonic societatea Goldterm, la numerele de telefon ale Dispeceratului: 0241.740.761 sau 0756.141.900. 

Comentează știrea

cornelia
19 noiembrie 2013
caldura mangalia

Eronata stirea privind furnizarea caldurii in Mangalia.De pe data de 13 pana pe data de 17 nu am avut mai mult de 10 ore de caldura,caloriferele fiind abia incalzite.Desi s-a promis ca de la 1 decembrie centralele vor trece pe gaz si ca va scadea si pretul gigacaloriei raspunsul primit de la administrator a fost ca nu se va intampla acest lucru deoarece trebuie sa se acopere investitia facuta si pretul va ramane acelasi.Nu este corect ca aceasta investitie publica sa fie suportata de noi personal.Singura certitudine este frigul din casa si minciunile care ni se spun de catre actualii oameni,daca ii pot numi asa,aflati la conducere!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.1184 secunde