Încep evaluările în filialele PDL

915
Încep evaluările în filialele PDL - doliuinfamilialuigheorghefluturs-1357646829.jpg

PDL va începe de săptămâna viitoare evaluările organizațiilor din teritoriu după care va stabili cu ce forțe politice va colabora pentru a se constitui ca alternativă la USL, a declarat marți secretarul general al PDL, Gheorghe Flutur. El a mai spus că PDL va căuta și un candidat la alegerile prezidențiale care va trebui să fie "din partea dreaptă și centru dreapta a politicii românești".


"Pe 23 februarie va fi convocat Consiliul Național de Coordonare și apoi avem Convenția națională. În primul rând partidul își face propria evaluare a filialelor și a performanței modeste sau lipsei de performanță de la alegerile parlamentare din decembrie, după care discutăm și următorii pași, dacă facem sau nu alianță și cu cine. Categoric ar fi necesară o colaborare cu alte formațiuni. PDL trebuie să rămână un partid deschis, de dialog cu celelalte forțe de opoziție democratică din România pentru a se constitui ca alternativă la USL. De săptămâna viitoare vom face evaluările în teritoriu", a spus Flutur, într-o conferință de presă.


El a adăugat că la evaluări PDL nu va merge pe excluderi din partid, ci pe găsirea de soluții pentru eficientizarea activității.
Pe de altă parte, Flutur a mai menționat că PDL are responsabilitatea ca în perioada următoare să găsească cel mai bun candidat la alegerile prezidențiale din 2014 care poate fi din PDL sau din alt partid din partea dreaptă și centru-dreapta a politicii românești.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Joi, 20 Decembrie 2012
Stire din Politică-Administrație : Demisie la vârful PDL Constanța
Marţi, 18 Decembrie 2012
Stire din Politică-Administrație : UDMR nu va face opoziție unită cu PDL
Pagina a fost generata in 0.3833 secunde