Începe evaluarea miniștrilor din Cabinetul Dăncilă

301
Începe evaluarea miniștrilor din Cabinetul Dăncilă - evaluareministri-1532446495.jpg

Articole de la același autor

Premierul Viorica Dăncilă a declarat, în cadrul unui interviu realizat la un post de televiziune, că o evaluare a miniștrilor din Cabinetul pe care-l conduce nu va fi făcută asupra persoanei care deține un portofoliu, ci asupra modului în care a îndeplinit măsurile din programul de guvernare.

"Nu am făcut încă o evaluare, dar aș vrea să fac o precizare: evaluarea nu o facem asupra persoanei, ci asupra îndeplinirii programului de guvernare. Deci, fiecare ministru nu va fi evaluat în ceea ce privește persoana respectivă, ci asupra modului în care și-a îndeplinit măsurile din programul de guvernare", a declarat Viorica Dăncilă.

Dăncilă a răspuns astfel întrebată fiind dacă există miniștri care nu se ridică la înălțimea așteptărilor sale și dacă se gândește la o eventuală remaniere guvernamentală în toamnă sau până la finele acestui an.

Premierul a precizat că, în ceea ce privește perioada imediat următoare, fiecare ministru va ieși și va face un bilanț al activității sale din domeniul pe care-l coordonează. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5897 secunde