Începe numărătoarea pentru PDL Constanța

2618
Așa cum anunța, la începutul acestei săptămâni, vicepreședintele PDL, Gheorghe Flutur, democrat liberalii vor efectua, până la data Convenției Naționale din 16 iulie, atunci când vor avea loc alegerile interne de la nivel central, un recensământ în interiorul partidului, pentru a avea o situație clară, concretă, a numărului de membri ai PDL-ului.
În acest sens, președintele Organizației Județene a PDL Constanța, senatorul Mircea Banias, a declarat, ieri, că în cursul zilei de sâmbătă democrat liberalii de la malul mării se vor reuni în cadrul unei ședințe a Biroului Permanent Județean (BPJ), eveniment în contextul căruia subiectul principal va fi cel al proximelor alegeri interne. Conform spuselor lui Banias, pedeliștii constănțeni vor primi, de la București, noile carnete de membru și formularele de adeziune, demers la finalul căruia organizația tomitană va ști cum stă la capitolul cadrelor de partid. Din datele deținute până la acest moment, cea mai recentă centralizare arăta un număr de aproximativ 7.000 de membri ai PDL, la nivelul județului Constanța.
În ceea ce privește data alegerilor, atât pentru municipiu, cât și pentru județ, Banias a afirmat, din nou, că ea va fi decisă de conducerea națională a partidului în viitorul foarte apropiat.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.308 secunde