Țărăniștii constănțeni nu exclud varianta unei alianțe cu PSD la alegerile locale din 2012

2597
Președintele Organizației Județene a PNȚCD Constanța, Tudorel Chesoi, a prezentat, ieri, noua formulă în care va acționa formațiunea politică pe plan local pentru pregătirea alegerilor din 2012.
Potrivit liderului țărănist, proiectul de organizare a fost adoptat în cadrul unui Comitet Național din luna februarie și prevede desemnarea unui număr de aproximativ 110-115 secretari executivi de zonă care să aibă în subordine aproximativ 600 de lideri în zonele secțiilor de votare. Tudorel Chesoi a declarat că proiectul este în derulare și ar putea fi încheiat într-un an de zile.
Chesoi a mai afirmat că protocolul încheiat cu PDL este în vigoare și prevede, în continuare, participarea pe liste comune la alegerile locale și parlamentare din 2012. "Relațiile cu reprezentanții PDL sunt bune, dar pot fi și mai bune", a menționat liderul PNȚCD Constanța, remarcând de asemenea că cele două formațiuni nu au încheiat încă o alianță pentru o eventuală colaborare în 2012. "Dacă nu se încheie o alianță cu PDL, putem încheia alianțe și cu alte partide", a adăugat el. Tudorel Chesoi nu a exclus nici varianta unei alianțe cu PSD Constanța în cazul în care proiectele celor două partide se vor îndrepta către un numitor comun și se vor respecta principiile PNȚCD.
Președintele PNȚCD Constanța a mai precizat că țărăniștii nu se grăbesc în desemnarea propriilor candidați la localele din 2012. "În momentul în care va fi finalizat proiectul de organizare, vom avea cristalizate și candidaturile și atunci le vom putea anunța", a explicat el.
În plus, țărăniștii constănțeni vor pu-tea prezenta și analiza stadiul înde-plinirii obiectivelor acestui proiect în cadrul unui Comitet Național ce va avea loc la Constanța, la sfârșitul lunii iulie.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.321 secunde